Gazete Vatan Logo

Tv8 yayın akışında bugün neler var? 9 Eylül Cumartesi

Tv8’de, 9 eylül tarihli yayın akışı, Oynat Bakalım adlı eğlence programının sabah saat 07.00’de ekrana gelmesi ile başlayacak. Tv8’de eğlenceli yayın akışı, 1 Alp 3 Çocuk adlı program ve Maşa ile Koca Ayı adlı Çizgi filmin ekrana gelmesiyle devam edecek. Sabah kuşağı Tv8’de Magazin 8 ve Bilginiz Olsun adlı programın yeni bölümü ile devam edecek. Yemekteyiz ve 5’er Beşer adlı programlardan sonra, Tv8 akşam kuşağında A.R.O.G ve Kaybedenler Kulübü adlı sinema programlarını izleyebileceksiniz.

Tv8 yayın akışında bugün neler var? 9 Eylül Cumartesi

Hafta sonunun ilk gününde, Tv8’in yayın akışı, sabah saat 07.00’de yayınlanacak eğlence içerikli program Oynat Bakalım ile başlamış olacak. Var Mısın Yok Musun’un sevilen yarışmacılarından Furkan Dede’nin sunuculuğunu yaptığı programda, sosyal medyanın nabzı tutularak tık rekoru kırmış içerikler ve eğlenceli birçok görüntü ve video izleyici ile paylaşılıyor.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Oynat Bakalım ile yapılan eğlenceli yayın akışı başlangıcı, sevilen sunucu Alp Kırşan’ın sunuculuğunu yaptığı 1 Alp 3 Çocuk adlı program ile devam ediyor. Programda, çocuklar Alp Kırşan’ın sorduğu çeşitli sorulara doğru yanıt vermeye çalışıyor.

Tv8’in eğlenceli yayın akışı, kanalın sevilen çizgi filmlerinden Maşa İle Koca Ayı ile devam ediyor. Küçük, sevimli bir rus kız çocuğu ile sirkten emekli bir ayının beraber atıldığı maceraların anlatıldığı çizgi filmi 09.30’da Tv8 ekranlarında olacak.

Cumartesi günü yayın akışında sabah saat 10.00’da ise sevdiğiniz şarkıcıların, oyuncuların ve televizyon dünyasına ait çoğu ünlü ismin hayatından özel haberlerle karşınıza Magazin 8 gelecek. Magazin 8’i Esra Eron’un sunuculuğunda TV8 ekranlarında canlı şekilde izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Birbirinden ilgi çekici programların art arda sıralandığı yayın akışında öğleden sonra ise saat 13.15’te Yavuz İgret’in sunuculuğunda TV8 ekranına bir bilgi yarışması geliyor. TV8’in hem eğlendirici hem öğretici programı Bilginiz Olsun ekran başında izleyenlerin yanlış bildiği her şeyi düzeltiyor.

Bilgi yarışmasının ardından bir zamanların en çok ses getiren programı “Yemekteyiz”i yeniden görüyoruz. Haftada birer gün yemek yapıp konuk ağırlayan beş yarışmacının liderlik mücadelesini ekranlara getiren program 14.15’te başlıyor.

Yemekteyiz’in ardından BKM yapımıyla karşımıza çıkan 5’er Beşer programı, saat 17.00’da başlıyor.

Ardından ise saat 20.00’da Cem Yılmaz’ın yazdığı ve oynadığı ve gişe rekorları kıran film A.R.O.G TV8 ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.

Akşam saatlerine sinemayla giriş yapan TV8 bir başka çok sevilen film olan Kaybedenler Kulübü ile seyircilerini saat 22.30’da buluşturuyor.

Haberin Devamı

Sabah saatlerinde TV8’de izlediğimiz Magazin 8, gece yarısından az sonra, 00.15’te tekrarıyla TV8 ekranlarına kaçıranlar için bir kez daha geliyor.

TV8, yayın akışına her saat devam ediyor. 03.45’te ise 8x8 adlı, bizlere nostaljiyi derinlemesine yaşatan başarılı program karşımıza çıkıyor.

Hemen ardından 04.30’da ise “Ninja Warrior Türkiye” ile 9 Eylül Cumartesi TV8 yayın akışı son bulmuş oluyor.