Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var?- 5 Ağustos Cumartesi

TV8 yayın akışı 5 Ağustos Cumartesi günü Oynat Bakalım programıyla başlıyor. Ardından 1 Alp 3 Çocuk programıyla yayın akışı devam ediyor. TV8 yayın akışının devamında Güle Güle Oturun ve Ninja Warrior Türkiye yer alıyor. Akşam kuşağında ise eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. İlk olarak Bilginiz Olsun yeni bölümüyle TV8 ekranlarına geliyor. Bilginiz Olsun’u Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor yerli sinema filmi ve Dalga yabancı sinema filmi takip ediyor. TV8 5 Ağustos Cumartesi günü dolu dolu olan yayın akışının tüm detayları haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var?- 5 Ağustos Cumartesi

07.00’da Oynat Bakalım Furkan Dede’nin sunumuyla TV8 ekranlarına geliyor. Komik ve eğlenceli videoların arka arkaya yayınlandığı programla yüzünüzün güleceğine emin olabilirsiniz. Oynat Bakalım’dan hemen sonra 1 Alp 3 Çocuk programı ekranda oluyor. 1 Alp 3 Çocuk Alp Kırşan’ın sunumuyla gerçekleşen bir program. Alp Kırşan’ın konukları ise minik çocuklar, miniklerin sorulan sorulara verdiği cevaplar oldukça şaşırtıcı! 1 Alp 3 Çocuk 08.00’da TV8 ekranlarında! Çocuklar için yayın zamanı henüz bitmiyor. 1 Alp 3 Çocuk biter bitmez ekrana Maşa İle Koca Ayı çizgi filmi geliyor. Çocukların severek izlediği çizgi film 09.30’da yayınlanıyor.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da komik skeçleriyle Çok Güzel Hareketler bunlar yayına giriyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar programından sonra da Magazin 8 canlı olarak yayınlanıyor. Magazin 8’de magazin gündemine dair tüm haberleri bulabilirsiniz. Ünlülerin kaçamaklarından tatil görüntülerine kadar her şey Magazin 8’de! Magazin 8’den sonra Selim Yuhay’ın sunuculuğunu yaptığı Güle Güle Oturun programı yayına giriyor. Selim Yuhay program için seçilen deforme olmuş evleri adeta baştan yaratıyor. Güle Güle Oturun 14.15’te TV9 ekranlarında.

Haberin Devamı

15.30’da Ninja Warrior Türkiye yayınlanıyor. Ninja Warrior Türkiye’nin zorlu parkurunu başarılı olarak tamamlayan kişiler Türkiye’nin Ninja Warrior’u olmaya çalışıyor. Yarışmacıların aylarca çalıştığı zorluklarla bir parkur bulunuyor. Bakalım bu bölümde kimler parkuru başarıyla bitirebilecek. Ninja Warrior Türkiye’nin ardından ekrana 8x8 programı geliyor. 8x8’de sanat, sinema, spor sanat dünyasına dair ne varsa geçmişten bugüne yaşanmış değişik olaylar konu alınıyor. 8x8 ile kahkahaya boğulmaya hazır olun.

18.15’te Bilginiz Olsun programı yeni bölümüyle yayınlanıyor. Yavuz igret’in sunumuyla bilmediğiniz ve görmediğiniz her şey Bilginiz Olsun’da! Bilginiz Olsun programı biter bitmez İnsanlar Alemi yayına giriyor. İnsanlar Alemi Ali Sunal’ın sunumuyla ekrana geliyor. Birbirinden eğlenceli ve yaşanmış olayların skeç oluşturularak sunulduğu programda komik dakikalar yaşanıyor. İnsanlar Alemi 20.00’da TV8’de yayınlanıyor.

Haberin Devamı

22.00’da yerli sinema filmlerinin vazgeçilmezlerinden olan Hababam Sınıfı serisinin, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi yayınlanıyor. Hababam sınıfında haylazlıklar devam etmektedir. Fakat sınıfa doğulu aşiretin oğlu olan yeni bir öğrenci gelir. Bu öğrenci kendisini sınıfın ağası ilan eder. Ardından yabancı sinema filmi Dalga yayına başlıyor.