Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 26 Şubat Pazartesi

26 Şubat Pazartesi gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı yemek programı ile başlıyor. Sağlıklı, lezzetli ve besleyici tarifleri izlerken hemen mutfaklarınıza koşmak için can atacaksınız. Akşam saatlerinde ise 20:00’da yerli bir sinema filmi karşınıza çıkıyor. Sevilen filmi izlerken renkli bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi alabilmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 26 Şubat Pazartesi

Sabah 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı lezzetli yemek tariflerinin hazırlandığı program ile güne başlangıç yapabileceksiniz. Programı izlerken birbirinden nefis tarifleri bir arada görebileceksiniz. Ardından 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Sağlıklı yaşama dair detaylı bilgilerin sunulduğu yayına yine birbirinden uzman hekimler katılıyor. Diyet, beslenme, spor ve çeşitli hastalıklar hakkında aklınıza takılabilecek pek çok konuyu ekranlarınız karşısından öğrenebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence dolu renkli program karşınıza çıkacak. Komedi dolu skeçlerle keyif dolu anlar vaat eden programı, sabah kahvaltılarınızda ailenizle birlikte seyredebilirsiniz. 08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı renkli çizgi film sizlerle oluyor. Sevilen çizgi filmi, çocuklarınızla birlikte izleyerek onların mutluluğunu paylaşabilir ve keyifli bir TV saati geçirebilirsiniz.

09:00’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı yayında olacak! Magazin gündeminin tüm güncel çalkantılarını detayları ile ekranlarınız karşısından izleyebileceksiniz. Hakan Ural ve Seda Akgül ortaklığı ile ekranlara getirilen yayında ünlü camiasına özgü tüm merak ettiğiniz gelişmeler ele alınıyor. Ardından 11:00’da “Survivor Konuşalım” adlı canlı yayın programı ekranlarınızda. Yeni dönem ada hayatında neler olduğunu ayrıntıları ile gözler önüne seren yayını, hafta içi her gün TV8 ekranlarınızdan seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

Saatler 13:00’a geldiğinde, “Gerçeğin Peşinde” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Yaşanmış hayat hikayelerini bir kez de ekranlarınız karşısına getiren programı gün ortasında takip edebilirsiniz. Kayıp dosyalarından cinayet olaylarına kadar akla gelebilecek pek çok yaşam öyküsüne tanıklık edebileceksiniz.

15:45’de “Yemekteyiz” adlı enfes yemek lezzetlerinin hazırlandığı program başlıyor. Birbirinden farklı yemek lezzetlerinin yapıldığı programın bugünkü bölümünde yeni bir hafta başlıyor. Birbirinden farklı 5 yarışmacı birbiriyle tanışıyor ve yarışmanın ilk günü gerçekleştiriliyor. 20:00’da yerli sinema ile mükemmel bir film keyfi sizleri bekliyor. Ailenizle birlikte güzel bir film keyfi yapmak istiyorsanız sakın kaçırmayın!

Haberin Devamı

01:00’da “Survivor Konuşalım” adlı yarışma programının tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Hemen ardından 03:00’da “Gerçeğin Peşinde”, 05:00’da ise “Gel Konuşalım” adlı iki farklı programın daha tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.