Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 16 Nisan Pazartesi

16 Nisan Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı renkli program sizlerle oluyor. Birbirinden leziz tariflerin yapıldığı program ile sabahınız çok daha renkli geçecek. Akşam saatlerinde ise “Survivor 2018” adlı yarışma programı ekranlar karşısına çıkıyor. Ada hayatını gözler önüne seren renkli yarışma, tüm sevenlerini yine memnun etmeyi başarıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 16 Nisan Pazartesi

Sabah ilk olarak “Arda ile Omuz Omuza” adlı yemek tariflerinin hazırlandığı renkli program yayında olacak. Pratik ve leziz tariflerin hazırlandığı yayını sabahın ilk saatlerinde izleyerek güne başlayabilirsiniz. Ardından 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlıklı yaşama özgü bilgiler sunan programın yepyeni bölümü yayına geçecek. Alanında uzman profesörlerin ve deneyimli doktorların katılımı ile yayınlanan programdan diyet, spor, beslenme ve tedavi yöntemleri gibi daha pek çok konuda detaylı, açıklayıcı bilgiler sunuluyor.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi dolu kesitler sunan program yayında olacak. Komedi dolu skeçlerle tüm herkesi güldürmeyi başaran programı hafta içi her gün seyredebilirsiniz. 08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı renkli çizgi film yayına başlayacak. Miniklerin masum konuşmalarını gözler önüne seren yapım, tüm çocukları eğlendiriyor.

Saatler 09:00’a geldiğinde, “Gel Konuşalım” adlı magazin programı ekranlar karşısına çıkacak. Hakan Ural ve Seda Akgün ortaklığı ile sunulan magazin programından ünlü yaşamına özgü tüm merak edilen gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Ünlü camiasında yaşananları merak ediyorsanız hafta içi her gün aynı saatte bu renkli programı takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

10:45’de “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Ada hayatındaki tüm yaşananları ele alan program ile renkli bir sabah geçirebilirsiniz. 13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı yayına merhaba diyecek. Yıllardır izine rastlanılamayan kayıp dosyaları ve yaşanmış cinayet olayları tek tek ayrıntılı şekilde ele alınıyor, araştırılarak detayları ile birlikte gün yüzüne çıkartılıyor. Heyecan dolu anlar sunan programı her sabah TV8 ekranlarınızdan seyredebilirsiniz.

15:45’de “Yemekteyiz” adlı enfes tatta yemek tariflerinin yapıldığı program sizlerle olacak. Birbirinden farklı 5 yarışmacı ile başlayan program yine tüm hayranlarını ekranları karşısına toplayacak. 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Ada hayatını gözler önüne seren program mükemmel bir akşam geçirmenizi sağlıyor. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı programın tekrarı başlayacak. 02:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı bir kez daha ekranlara dahil oluyor. 04.15’de ise “Gel Konuşalım” adlı magazin programın tekrar bölümü yayına geçiyor.

Haberin Devamı