Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 16 Mart Cuma

16 Mart Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlıklı yaşama özgü farklı konularda bilgi edinmenizi sağlayacak. Alanında uzman hekimlerin katılımı ile renkli hale dönüşen programı hafta içi her sabah seyrederek güzel bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programının yepyeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Keyifli anlar yaşayan renkli yarışmada, tüm yarışmacıları yine zorlu parkurlar bekliyor. Akşamınızı daha renkli ve keyifli kılmak istiyorsanız bu programı sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 16 Mart Cuma

Sabah saat 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının yeni bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Sağlıklı yaşama özgü farklı bilgilerin sunulduğu yayını, hafta içi her sabah TV8 ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı keyifli ve renkli programın tekrar bölümü sizlerle olacak. Eğlence dolu anlar yaşayan programda, birbirinden farklı komedi dolu skeçler ele alınıyor. 08:30’da “Maşa ile Koca Ayı” adlı sevilen renkli çizgi film yayın akışına dahil oluyor. Çocukların masum eğlencesi olan renkli çizgi filmi, siz de kendi çocuklarınızla birlikte izleyerek güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:45’de “Gel Konuşalım” adlı magazin programı ekranlarınızda. Magazin gündemine dair tüm merak edilen güncel gelişmeler, ayrıntıları ile bu renkli yayında ele alınacak. Ünlülerin yaşamına özgü tüm merak ettiğiniz renkli VTR’leri izleyebileceksiniz. Seda Akgün ve Hakan Ural ortaklığı ile sunulan programda pek çok konuda bilgi edinebileceksiniz. 11:00’da “Survivor Panoroma” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Survivor yarışmasına ait tüm merak edilen gelişmeleri, bu yayından tek tek ayrıntılı şekilde öğrenebileceksiniz.

Haberin Devamı

13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı başlıyor. Hayatın içinden çıkan yaşanmış pek çok hikaye programda bir kez daha ele alınıyor ve muhabir ekibinin araştırmaları ile bilinmeyenler ortaya çıkıyor. 15:45’de “Yemekteyiz” adlı enfes yemek programının yeni bölümü sizlerle. Programın bugünkü bugünkü bölümünde hafta finali yaşanacak. Büyük ödülün sahibini merak ediyorsanız bu yeni bölümü sakın kaçırmayın!

20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programının yeni bölümü sevenleriyle buluşuyor. Akşam kuşağınızı daha renkli ve hareketli hale getiren programda yine birbirinden farklı gelişmelere tanıklık edebileceksiniz. Zorlu parkurlara karşı kıyasıya mücadele gösteren yarışmacıları izlerken heyecan dolu anlar yaşayabilirsiniz. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı programın tekrarı başlıyor. 04:00’da “Gerçeğin Peşinde”, 05:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı iki farklı yayının tekrarını da ekranlarınız karşısında görebileceksiniz.

Haberin Devamı