Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 14 Mayıs Pazartesi

14 Mayıs Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı renkli yemek programı ile başlayacak. Sevilen programı izlerken sofralarınızı zenginleştirecek pratik tariflerle karşı karşıya kalacaksınız. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Programın yeni bölümünde yine birbirinden farklı olaylara tanık olabileceksiniz. Ünlüler ve gönüllüler tarafında gerçekleşen olaylar karşısında çoğu kez heyecanlanacak ve olanlara inanamayacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 14 Mayıs Pazartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak “Arda ile Omuz Omuza” adlı programın tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen programı izlerken sofralarınıza birbirinden farklı tarifler ekleyebilme imkanı elde edeceksiniz. 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı birbirinden farklı konulara değinen program sizlerle olacak. Sağlıklı yaşama dair farklı konuların ele alındığı program ile güzel bir sabaha merhaba diyebileceksiniz. 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence dolu program ekranlara dahil oluyor. Komedi dolu kesitler sunan program ile sabahınız çok daha eğlenceli ve keyifli geçecek. Ardından 08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film sizlerle olacak. Miniklerin en büyük eğlencesi olan çizgi film ile güzel bir sabaha uyanabileceksiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:00’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı yayında yerini alacak. Hakan Ural ve Seda Akgün ortaklığı ile sunulan canlı yayın programında magazin dünyasına dair pek çok konuda bilgiler edinebileceksiniz. Ardından 10:45’de “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı ekranlar karşısına geçiyor. Ada hayatında yaşananları merak ediyorsanız bu keyifli yayını sakın kaçırmayın.

Haberin Devamı

13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı canlı yayın programı sizlerle oluyor. Güncel yaşamı ele alan programdan yıllar öncesi yaşanmış pek çok kayıp dosyası ve cinayet olayları ele alınıyor. Muhabir kadrosunun araştırmaları ise tüm bilinmeyen acıklı gerçekleri ortaya koymaya yardımcı oluyor. 15:45’de “Yemekteyiz” adlı programın yeni bölümü sizlerle oluyor. Yeni bir haftaya merhaba diyen programdan farklı ve pratik tarifler öğrenebileceksiniz.

20:00’da “Survivor 2018” adlı ada hayatına ışık tutan renkli yarışma programı sizlerle olacak. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı programının tekrar bölümü ekranlar karşısına çekiyor. Hemen ardından 02:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı yayın akışındaki yerini alacak. 04:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı programın tekrarı başlayacak.