Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 30 Mayıs Çarşamba

30 Mayıs Çarşamba gününe ait TRT1 yayın akışı, sabah 06:20’de “Hangimiz Sevmedik” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Nostalji dolu anlar yaşamak isterseniz bu favori diziyi hafta içi her gün TRT 1 ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:40’da “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizinin efsanevi yeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Tarihin farklı dönemlerine ışık tutan dizi ile mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 30 Mayıs Çarşamba

Sabah saatlerinde “Hangimiz Sevmedik” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Ekranların sevilen dizisi ile heyecan dolu bir akşam sizlerle olacak. Ardından 09:20’de “1’de Bugün” adlı sabah bülteni karşınıza çıkıyor. Haber bülteninden siyaset, sağlık, emlak, politika ve yaşam gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri öğrenme şansı elde edeceksiniz. 09:30’da “Kudüs’ten Türkiye’ye İlahilerimiz” adlı program yayın akışına geçiyor. Manevi bir hava sunan program ile mükemmel bir sabaha hazır olun. 10:15’de “Pelin Çift ile İyi Fikir” adlı program ekranlar karşısına dahil oluyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan programdan sağlıklı yaşama dair her konuda detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:50’de “Misafirim Var” adlı kapı kapı dolaşan renkli program sizlerle olacak. Farklı evlere konuk olan ünlü sunucu, ekranları karşısındaki tüm izleyenleri birbirinden nefis tariflerle karşılaştırıyor. 14:45’de “1’de Bugün” adlı haber bülteni ekranlara dahil olacak. Öğle bülteninden haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini takip edebileceksiniz. 16:30’da “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” ekranlara geçiyor. Heyecanlı ve sürükleyici anlar sunan programı Ramazan ayı boyunca her gün TRT 1 ekranlarınızdan takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:30’da “TRT 1 Ana Haber” bülteni yayın akışına dahil oluyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini detayları ile birlikte akşam bülteninde görebileceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan politikaya kadar gündemi ilgilendiren her konudaki gelişmeler bülten sayesinde ekranlara aktarılıyor. 19:00’da “Ramazan Sevinci” adlı program ile iftar vaktine doğru güzel bir bekleyişe geçebilirsiniz 20:40’da “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümü ile güzel vakitler geçirebileceksiniz. Her karesinde tarihin farklı dönemlerine ışık tutan dizi sayesinde akşamınızı daha hareketli kılabilirsiniz.

23:40’da “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” adlı programın tekrar bölümü yayında olacak. 01:25’de “Kudüs’ten Türkiye’ye İlahilerimiz” adlı bir diğer dini program yayına geçecek. Ardından 01:55’de “Sahur Bereketi” adlı yayın karşınıza çıkıyor. Sahur vaktinizi bu dini programı seyrederek daha güzel hale dönüştürebilirsiniz. 03:40’da “Kur’an-ı Kerim Hatm-i Şerif” adlı program yayına başlıyor. 04:35’de “Ramazan Güzeldir” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. 05:05’de ise “Misafirim Var” adlı programın tekrar bölümü karşınıza çıkacak.

Haberin Devamı