Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? – 29 Mart Perşembe

29 Mart Perşembe gününe ait yayın akışı, sabah 06:10’da “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı yayın akışına geçecek. Sağlıklı yaşama dair farklı konularsa bilgiler sunan programı keyif içinde izleyerek pek çok konuda bilgiler edinebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmetçik Kuttulamare” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Tarihin farklı derinliklerine inen dizi, her karesinde farklı anlar yaşamanızı mümkün kılıyor. Akşamınızı renkli ve keyifli kılan diziyi sevdiklerinizle birlikte izleyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? – 29 Mart Perşembe

Sabah saat 06:10’da “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı ekranlar karşısına geçiyor. Sağlıklı yaşama dair farklı kesitler sunan programa aynı zamanda alanında uzman hekimler de katılıyor. Ardından 07:25’de “Böyle Bitmesin” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına başlıyor. 09:40’da “1’de Bugün” adlı sabah bülteni yayın akışına geçecek. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, detayları ile analiz edebilirsiniz. 09:50’de “Hangimiz Sevmedik” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 12:40’da “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı başlıyor. Alanında uzman hekimlerin katılımı ile renklendirilen program, hem stüdyo halkına hem de ekranları karşısındaki seyircilerine farklı konularda bilgiler sunuyor.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ! (http://www.tvyayinakisi.com/trt-1)

14:30’da “Evlilik Okulu” adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza geçecek. Günümüz evliliklerini gözler önüne seren programı, hafta içi her gün TRT 1 ekranlarınızdan izleyebileceksiniz. 16:25’de “1’de Bugün” adlı haber bülteni yayın akışına dahil oluyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, anlık olarak ekranlarınız karşısından izleyebilirsiniz. 16:35’de “Aslan Ailem” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. 18:55’de “Hava Durumu” adlı yayından güncel hava durumunu takip edebileceksiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “TRT 1 Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haberin nabzını tutan tüm güncel gelişmeleri anlık olarak ekranlarınız karşısında yer alıyor. Siyaset, politika, emlak, yaşam, sağlık ve spor gibi pek çok konu alanına özgü gelişmeleri tek tek bültenden öğrenebilirsiniz. 20:00’da “Mehmetçik Kuttulamare” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızda olacak. Tarihi dizinin nefes kesen yeni bölümünü pür dikkat ekranlarınızdan izleyebileceksiniz. 23:30’da “Kalk Gidelim” adlı komedi dolu dizinin tekrar bölümü sizlerle. 02:30’da “Aslan Ailem” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. 04:20’de “Evlilik Okulu” adlı güncek yaşam programının tekrar bölümü karşınıza çıkacak. 05:50’de ise “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı güncel yaşam programının tekrarı yayına geçecek.

Haberin Devamı