Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 18 Nisan Çarşamba

18 Nisan Çarşamba gününe ait olan TRT 1 yayın akışı, sabah 06:20’de “1’de Bugün” adlı sabah bülteni ile başlıyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini anlık olarak bu bültenden takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizinin nefes kesen yepyeni bölümü ekranlara geçecek. Tarihin farklı dönemlerine ışık tutan yerli dizi ile mükemmel bir akşama hazır olabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 18 Nisan Çarşamba

Sabah ilk olarak 06:20’de “1’de Bugün” adlı haber bülteni başlayacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini anlık olarak bu bültenden öğrenebileceksiniz. Ardından 06:30’da “Mehmetçik Kutulamare” adlı tarihi dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Her karesinde farklı olayları anlatan dizi ile sabahınız çok daha renkli geçecek. 09:15’de “Pelin Çift ile İyi Fikir” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil oluyor. Yaşama dair pek çok güncel gelişmeleri bu programdan tek tek takip edebileceksiniz. Saatler 11:30’a geldiğinde, “Misafirim Var” adlı özel tariflerin hazırlandığı renkli program yayına geçecek. Hafta içi her gün yayına başlayan program ile mükemmel anlar yaşayabileceksiniz.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 13:25’de “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” sağlık programı yayın akışına geçecek. Sağlıklı yaşama dair farklı konulara değinen program ile heyecan ve hareketlilik dolu bir gün ortası geçirebilirsiniz. 14:55’de “Evlilik Okulu” adlı günümüz evliliklerini anlatan güncel yaşam programı karşınıza çıkacak. Gün ortasını vazgeçilmez programını hafta içi her gün aynı saatte TRT 1 ekranlarınızdan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:55’de “1’de Bugün” adlı haber bülteni yayın akışına geçiyor. Habere dair tüm sıcak gelişmelerini genel hatları ile bu ara bültenden takip edebilirsiniz. 17:05’de “Kalk Gidelim” adlı komedi dolu dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Ardından saat 18:55’de “Hava Durumu” başlayacak. Saat 19:00’da ise “TRT 1 Ana Haber” adlı akşam bülteni ile yayın akışı devam ediyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini akşam bülteninden inceleyebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar daha pek çok alandaki gelişmeler ekranlarınızda yer alacak.

20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı dizinin heyecan dolu yepyeni bölümü ekranlara giriş yapıyor. Sevilen dizinin hemen ardından 23:45’de “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” adlı güncel yaşam programı yayına dahil olacak. 01:15’de “Misafirim Var” adlı güncel yaşam programının tekrar bölümü sizlerle olacak. 02:55’de “Kalk Gidelim” adlı dizinin, 05:05’de ise “Misafirim Var” adlı yemek programının tekrarı hayranlarıyla buluşacak.

Haberin Devamı