Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 17 Ocak Çarşamba

17 Ocak Çarşamba gününe ait TRT 1 yayın akışı, sabah 06:15'de "6 Mantı" adlı renkli ve eğlence dolu bir dizinin tekrarı ile güne başlangıç yapıyor. Sevilen diziyi seyrederek sabahınızı daha keyifli bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Diriliş Ertuğrul" adlı tarihi dizinin aksiyon ve macera dolu yeni bölümü ile karşılaşacaksınız. Her karesi farklı olaylara işaret eden dizi ile çarşamba akşamınız daha keyifli ve sürükleyici hale dönüşecek. Bu macera dolu yeni bölümü sakın seyretmeyi unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 17 Ocak Çarşamba

Sabah 06:15'de "6 Mantı" adlı renkli dizi karşınızda. Güne erken başlayanlardansanız, TRT 1'in bu renkli dizisini seyredebilirsiniz. Hemen ardından 07:25'de "Böyle Bitmesin" adlı bir başka dizinin tekrarı ekranlara gelecek. Nostaljik anlar yaşatan dizi ile kahvaltı saatlerinizi daha renkli ve eğlenceli şekilde geçirebileceksiniz.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:40'da "1'de Bugün" adlı bülten ile sabah haberleri ekranlarınızda yerini alacak. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler, ayrıntılı konu başlıkları ile seyirci kitlesini tek tek bilgilendiriyor. Anlık olayları ve gündemi meşgul eden tüm gelişmeleri, sabah bülteninden genel hatları ile öğrenebileceksiniz. 09:50'de "Aslan Ailem" adlı renkli dizi sizlerle olacak. Sıcak aile hikayesini gözler önüne seren diziyi, çocuklarınızla birlikte seyrederek güzel ve keyif dolu anlara tanıklık edebilirsiniz.

12:40'da "Halit Yerebakan'la Doktor Geldi" adlı sağlık programı başlıyor. Diyet, beslenme, spor ve yaşam gibi pek çok konu başlıkları ile içeriğini zenginleştiren programa ayrıca uzman hekimler de katılıyor. Böylelikle sağlığa dair tüm merak edilen konular, detaylı şekilde ekranlarınıza aktarılmış oluyor.

Haberin Devamı

14:15'de "1'de Bugün" adlı kısa bülten ile gündeme dair gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. 14:35'de "Bir Yastıkta Kocayalım" adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza dahil oluyor.Günümüz evliliklerine vurgu yapan yayın, hafta içi her gün TRT 1'de sevenleriyle buluşuyor. Çiftlerin en çok hangi konularda sorun yaşadığı, neden kavga ettikleri gibi pek çok merak edilen soru, bu program sayesinde yanıtını bulunuyor.

16:25'de "Yeşil Deniz" adlı sıcak bir kasaba dizisinin tekrarını izleyebileceksiniz. 18:55'de "Hava Durumu" ekranlarınızda. 19:00'da "Ana Haber" bülteni ile gündeme dair en sıcak gelişmelerden bilgi sahibi olabileceksiniz. 20:00'da "Diriliş Ertuğrul" adlı dizisinin yeni bölümü ile sürükleyici bir akşam sizleri bekliyor. Dizinin bitiminden hemen sonra 23:30'da "Pelin Çift ile Gündem Ötesi" adlı güncel yaşam programı yayına geçiyor. Hayatın içinde yaşanmış farklı hikayeler, ekranlarda gün yüzüne çıkıyor ve yaşamın gerçeklerine değiniliyor.

Haberin Devamı

01:00'da "Leyla ile Mecnun" adlı dizisinin tekrarı yayına dahil olacak. 02:35'de "1'de Bugün" adlı ana haber bülteni ekranlara geçiyor. 02:45'de "Aslan Ailem" adlı dizinin, 05:00'da ise Halit Yerebakan'la Doktor Geldi" adlı sağlık programı tekrar bölümü ile bir kez daha sevenlerinin karşısına çıkıyor.