Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 14 Eylül Perşembe

TRT 1 14 Eylül Perşembe günü yayın akışı, İstiklal Marşı ile 06.13’te başlayacak. Hemen sonrasında TRT 1’in yeni programı Doktor Geldi ekranlarda olacak. İyilik Kulübü ve Yeşil Deniz sonrasında, Beni Böyle Sev ve Doktor Geldi adlı program yeni bölümüyle TRT 1 sabah yayınında sizlerle olacak. Böyle Bitmesin ve Seksenler adlı dizi sonrası, 20.00’da akşam kuşağında İstanbul Başakşehir’in Avrupa ligi macerası TRT 1 ekranlarında olacak.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 14 Eylül Perşembe

14 Eylül Perşembe günü, TRT 1 sabah yayın kuşağı, Sağlık Bakanlığı’nın da katkılarıyla hazırlanan yeni program Doktor Geldi ile başlayacak. Programda, Doç. Dr. Halit Yerebakan’ın sunumuyla sağlıkla ilgili faydalı birçok öneri ve birçok hastalık ile ilgili konular tartışılacak, sağlıklı yaşam ile ilgili çeşitli tüyolar verilecek.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

07.35’te ise, bir sosyal sorumluluk projesi olan İyilik Kulübü TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Ebeveynleri şehit veya gazi olmuş çocukların hayallerine ulaşmasına yardımcı olunması hedeflenen programda, her aşamada uzman görüşlerine de başvuruluyor. Programı Işık Yönt, Ömer Fırat Köker ve Cansın Bezircioğlu sunuyor.

08.15’te TRT 1 ekranlarında Yeşil Deniz adlı dizi boy gösterecek. Dizi, şirin bir ege kasabası olan Yeşilova’da geçiyor. Dizide, kasabada yaşayan 4 kafadarın çeşitli maceraları anlatılmaktadır. Fırat Tanış, İlker Aksum, Ali Barkın gibi oyuncular dizide rol alıyor.

10.40’da ise, TRT 1’in sevilen dizilerinden Beni Böyle Sev ekranlarda olacak. Dizide, istenmediği için yaşadığı evden ayrılan Ayşem ile Ömer’in kesişen yolları ve gelişen olaylar anlatılıyor. Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran dizinin başrolünde.

Haberin Devamı

Beni Böyle Sev’den sonra, 12.45’te tekrar Doktor Geldi programı ekranlarda olacak.

14.15’te, Böyle Bitmesin adlı yerli dizi TRT 1 ekranlarında olacak. Yeliz Kuvancı ve Cemal Toktaş’ın başrollerini oynadığı dizide, düğün gecesinde yaşanan bir olaydan dolayı boşanan bir çiftin hayatı ekranlarda.

16.15’te ise, sevilen ve çok izlenen TRT 1 dizisi Seksenler ekranda olacak. Dizide, Türkiye’nin yakın geçmişi olan 80’li yıllardaki yaşam ekranlarda olacak. Dizide Rasim Öztekin ve Şoray Uzun gibi oyuncular rol alıyor.

19.00’da Erhan Çelik’in sunumu ile gündeme dair tüm haberleri alabileceğiniz Ana Haber’den hemen sonra ise, İstanbul Başakşehir PFC Ludogorets 1945 Uefa Avrupa Ligi Maçı tüm Türkiye’yi ekranlara bağlayacak.

TRT 1’de akşam kuşağında son olarak 22.00’da Mavi Bisiklet adlı yerli sinema yayınlanıyor olacak.

Haberin Devamı