Gazete Vatan Logo

THY ile Yapı Kredi ayrıcalıklı uçuracak

THY ve Yapı Kredi, sadece seyahat harcamalarında kullanılan kartlı ödeme sistemi için işbirliği yaptı. Turkish Airlines Corporate Club üyesi firmalar Turkish Airlines Corporate Club Kart ile bilette indirim, ilave bagaj, 260’tan fazla havayolu şirketinden bilet alımı gibi hizmetlerden yararlanacak

THY ile Yapı Kredi  ayrıcalıklı uçuracak

Türk Hava Yolları (THY) ve Yapı Kredi, sadece seyahat harcamalarında kullanılan dünyanın ilk kartlı ödeme sistemi olan UATP için güçlerini birleştirdi. İmzalanan anlaşma uyarınca THY’nin kurumsal müşterilerine yönelik sadakat programı Turkish Airlines Corporate Club’a üye firmalar Turkish Airlines Corporate Club Kartı kullanarak pek çok imkandan yararlanabilecek. Yapı Kredi, THY’nin çıkarmaya yetkili olduğu UATP kartı Türkiye pazarında World Business karta bağlı bir sanal kredi kartı olarak sunacak.

10 binin üzerine çıktı

Turkish Airlines Corporate Club üyesi firmalar Turkish Airlines Corporate Club Kart ile ücretsiz taksit, biletlerde indirim, ilave bagaj, özel yolcu salonu kullanım hakkı, 260’tan fazla havayolu şirketinden bilet alımı gibi hizmetlerden yararlanabilecek.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, 2009’da kurumsal müşterilere yönelik sundukları Turkish Airlines Corporate Club sadakat programı kapsamında 10 binin üzerinde üyeye ulaştıklarını söyledi. Aycı, sözlerine şöyle devam etti:

Haberin Devamı

İhaleyi kazandı

“UATP ödeme sistemini Türkiye’nin en köklü bankaları arasında yer alan ve Kıta Avrupası’nın en büyük kart programına sahip olan Yapı Kredi’nin World markası ile beraber pazara sunuyoruz. Bu işbirliğinde Yapı Kredi’nin 27 Ekim 2014 tarihinde yapılan ihalede en iyi teklifi vermiş olması ve World’ün ticari kartlarda yüzde 32 alacak bakiyesi pazar payı ile Türkiye’de açık ara lider olması etkili olmuştur. Bu ürün ile Türkiye pazarına seyahat yönetimi algısını getirmeyi hedefliyoruz. Turkish Airlines Corporate Club Kart ile kart sahibi üyelerimiz, kendilerine gönderilecek aylık seyahat yönetim raporlarıyla uçuş harcamalarını daha etkin takip edebilecek. Ayrıca kartlar departman ve proje bazında çıkartılabileceğinden seyahat maliyetlerinin detaylı kontrolüne olanak sağlayacak.”

Yapı Kredi CEO’su Faik Açıkalın da anlaşmanın kendileri için büyük bir ayrıcalık olduğunu belirterek her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

THY Final Four’la 2 milyar kişiye ulaştı

Haberin Devamı

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, geçtiğimiz yıl Fenerbahçe’nin Final Four’da şampiyonluğu 20 saniye farkla kaçırdığını hatırlattı.İlker Aycı, o günden bu yana başta Obradoviç olmak üzere bu şampiyonluk için çalışmalara başladıklarını vurgulayarak şunları söyledi:

“Allah mahçup etmedi. Ne mutlu bize doyasıya yaşadık. Markamıza hayırlı olsun. Hissedarlarımıza, çalışanlarımıza hayırlı olsun. THY Avrupa Ligi basketbolde irtifa kazanmaya, yükselmeye devam edecek. Düşünün 2 milyar kişiye varan bir organizasyondan söz ediyoruz. Markalarımızı oraya taşıdık. Uzakdoğu ve Çin Pazarı çok ilgili. Dijitalde 750 milyon kişi seyretti. Kol kola girip yürüyelim. Daha nice şampiyonluklar gelecek.”