Gazete Vatan Logo

Tecavüze uğrayan anne intihar etti

Sahte taksiye binen talihsiz anne tecavüze uğradıktan 1 hafta sonra intihar etti.

İngiltere'de geçtiğimiz yaz yaşanan olayda, 1 çocuk annesi 20 yaşındaki Ceri Linden arkadaşlarıyla geçirdiği bir geceden sonra eve dönmek için taksi şöförü kılığındaki Mesud Mansuri'nin aracına bindi. Mansuri, arabasına aldığı kadını evine götürüp tecavüz etti.

Olaydan sonra polise giden Linden, videoya kaydedilen ifadesinde olayın ciddiyetini ertesi gün anladığını, kendini değersiz ve çaresiz hissettiğini söyledi. Ceri Linden, olaydan 7 gün sonra aşırı dozda ilaç alarak intihar etti.

Mahkemede açığa çıkan ifadede, Mansuri'nin aracına binen Linden'ın yolda gittikten kısa bir süre sonra kaçırıldığını anladığını ve arkadaşına telefondan 3 kez kısa mesaj gönderdiği belirtildi. Mansuri, kendi evine götürdüğü Linden'a evine girmesini söyledi. Adamı reddeden Linden, korktuğunu ve kapana kısıldığını hissettiğini ve adamın kendine şiddet uygulamaması için söylediklerini kabul ettiğini açıkladı.

Görgü tanığı olarak ifade veren Mansuri'nin komşusu, geceleyin Linden'ın çığlığına uyandığını ve sokağa çıktığında panik atak geçiren bir kişiyle karşılaştığını anlattı.

Mansuri ise savunmasında, Ceri Linden'ın seks yaptıktan sonra pişman olduğu için tecavüz iddialarını uydurduğunu söyledi.

İran asıllı Mansuri, mahkeme tarafından suçlu bulundu.

Travmayı atlatamayarak intihar eden Ceri Linden'ın annesi ise adalet yerine geldiği için mutlu olduğunu belirtti.

Haberin Devamı