Gazete Vatan Logo

Taşeron işçiler kadroya alınacak mı? (Bakanlar Kurulu Toplantısı)

Taşeron işçilerin kadroya alınıp alınmayacağı merak edilen konuların başında gelmeye başladı. Gözler bugün toplanacak olan Bakanlar Kurulu Toplantısı'na çevrildi. Peki bugün taşeron işçilerin kadro durumu bugün netleşecek mi? İşte taşeron işçilerle ilgili son durum...

Taşeron işçiler kadroya alınacak mı? (Bakanlar Kurulu Toplantısı)

Neredeyse 720 bin kişinin merakla beklediği taşeron işçilerin kadroya alınma durumunun ne olacağı merak konusu... Bugün yapılacak olan Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın bitiminden sonra taşeron işçiler konusuyla ilgili açıklama yapılması bekleniyor.

16 Ocak yani bugün gerçekleşecek olan Bakanlar Kurulu toplantısında "taşeron işçiye kadro” meselesinin ele alınması bekleniyor fakat bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili en son açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan gelmişti.

TAŞERON İŞÇİLER İLE İLGİLİ BAKAN AÇIKLAMASI

Uzun yıllardır gündemde olan fakat bir türlü hayata geçirilemeyen taşeron işçilere kadro düzenlemenin referandum ardından yapılması beklentiler arasında... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yaptığı açıklamada bir süre daha sabredilmesi söylenmişti. Yaklaşık 6 ay sabredilmesini isteyen Müezzinoğlu'nun yanı sıra taşeron işçiler referandumdan da kendilerine yönelik olumlu bir haber bekliyor. Bakanlar Kurulu'nda beklenen haberler toplantı sonrası belli olacak.

Haberin Devamı