Gazete Vatan Logo
Magazin Tamer Karadağlı trafik kazası geçirdi!

Tamer Karadağlı trafik kazası geçirdi!

Tamer Karadağlı, Bursa'nın İznik İlçesi'nde motosikleti ile kaza geçirdi. Kazada yaralanan Karadağlı, ameliyata alındı.

SANATÇI Tamer Karadağlı, motorsiklet grubu bulunan arkadaşlarıyla gittiği Bursa’nın İznik ilçesinde kaza yaptı. Motorsikletinin devrilmesi sonucu yaralanan Karadağlı, çağrılan özel bir helikopter ile İstanbul’a götürüldü.

Oyuncu Tamer Karadağlı, motorsikleti olan 35 kişilik arkadaş grubu ile gezmek üzere Bursa’nın İznik ilçesine geldi. Öğle yemeğini İstanbullu işadamı olan arkadaşının Darka’daki tesislerinde yiyip şehir turu atan Tamer Karadağlı, daha sonra İstanbul’a dönerken Müşküle Köyü yakınlarında 34 ES 1195 plakalı motorsikleti ile virajı alamayınca düştü. Yaralanan Karadağlı daha sonra çağrılan özel bir helikopter ile İstanbul’da özel bir hastaneye götürüldü. Her iki kolunda kırık olduğu iddia edilen Karadağlı’nın şuurunun açık olduğu açıklandı.

MOTOSİKLET KAZASINDA BİLEĞİ KIRILAN KARADAĞLI AMELİYATA ALINDI
BURSA’da, geçirdiği motosiklet kazasında sağ el bileği kırıldığı öğrenilen ünlü oyuncu Tamer Karadağlı getirildiği İstanbul’da ameliyata alındı. Karadağlı’yı oyuncu arkadaşları hastanede ziyaret etti.
İznik’te akşamüzeri motosiklet kazası geçirerek sağ el bileğinin kırıldığı öğrenilen Tamer Karadağlı, özel bir helikopterle Bakırköy Yeşilköy’de bulunan özel bir hastaneye getirildi. Hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilen Tamer Karadağlı’nın ameliyata alındığı belirtildi.
Karadağlı’nın oyuncu arkadaşları, olay duyar duymaz hastaneye akın etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan, "Çocuklar Duymasın" adlı dizinin oyuncusu Furkan Kızılay, "Sorun yapacak bir şey yok. Bir motor kazası ciddi bir durum. Ameliyat olacak. Konuştuk gayet iyi, morali de yerinde" dedi.
KASKI KURTARDI
Karadağlı motor tutkusu yüzünden kendisine ABD'den yaklaşık 6 bin TL değerinde kask getirtmiş, istediği ürün için de 2 ay beklemişti. Karadağlı'nın kaskı Predator filmindeki motorcu kaskından esinlenerek hazırlanmıştı.Karadağlı daha önce de yaptığı açıklamada motosiklet kullananlar için en önemli olan şeyin eğitim ve güvenlik olduğuna dikkati çekmişti.

Haberin Devamı