Gazete Vatan Logo

Talat Atilla kimdir, nerelidir? Hangi gazetede çalışıyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Muharrem İnce’nin Külliye’de görüştüğü iddiasını ortaya atan Rahmi Turan, iddia kaynağının Talat Atilla olduğunu açıkladı. Rahmi Turan’ın açıklamasından sonra, Talat Atilla ismi gündem oldu. Peki, Talat Atilla kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Talat Atilla hangi gazetede yazıyor. İşte Talat Atilla’nın hayatı hakkında merak edilenler…

Talat Atilla kimdir, nerelidir? Hangi gazetede çalışıyor?

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Muharrem İnce’nin Külliye’de görüştüğünü, kaynağının da Ankara’dan biri olduğunu iddia etmişti. Gündeme bomba gibi düşen haber sonrası, taraflar iddiaları ret etti. Tartışmalar devam ederken, Rahmi Turan kaynağının Talat Atilla olduğunu açıkladı. Peki, Talat Atilla kimdir? Talat Atilla hangi gazetede yazıyor?

TALAT ATİLLA KİMDİR?

Ankara’da dünyaya gelen Talat Atilla, 1988 yılında gazeteciliğe başladı. Dönemin önemli gazetelerinden biri olan Anavatan Gazetesi’nde yazmaya başlarken, İlk Haber Gazetesi’nde muhabir olarak çalıştı.

Sonrasında Ulus Gazetesi’nde istihbarat şefliği görevine geldi. Günaydın, Son Havadis gazetelerinde de çalışan Talat Atilla, 28 Nisan 2019 tarihinde Beyoğlu Grand Pera Emek Sahnesinde gerçekleşen 3.Ulusal Palandöken Ödül Töreninde” Yılın Siyaset Yazarı” ödülüne de layık görülmüştür. RADEV tarafından Yılın Gazetecisi ödülünü de alan Atilla, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’a tazminat ödemek için evini satması hakkında yaptığı haber ile 2018 Aralık ayında” Özel Haber” ödülüni aldı.

Haberin Devamı

TALAT ATİLLA HANGİ GAZETE YAZIYOR?

2002 yılında www.tuktime.com adlı haber sitesini kuran Talat Atilla aynı zamanda www.internetoku.com adlı haber sitesinin de imtiyaz sahibidir.

NE OLMUŞTU?

Rahmi Turan 20 Kasım tarihli yazısında, bir kaynaktan edindiği bilgiye göre CHP'li bir ismin Beştepe'de Erdoğan ile görüştüğünü yazmıştı. iddianın ortaya atılmasından sonra, önce Cumhurbaşkanlığı'ndan ardından da CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan açıklama gelmiş ve her iki taraf iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.