Rahmi Turan

Rahmi Turan

Son dakika rahmi turan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rahmi turan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rahmi turan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rahmi Turan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rahmi turan gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 rahmi turan haberi bulunmuştur. Tüm rahmi turan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kara Murat Ölüm Emri oyuncuları kim? Kara Murat Ölüm Emri nerede çekildi?
Kara Murat Ölüm Emri oyuncuları kim? Kara Murat Ölüm Emri nerede çekildi? Kara Murat Ölüm Emri, Kara Murat film serisinin üçüncü filmidir. Natuk Baytan'ın yönettiği ve senaryosunu Rahmi Turan'ın eserinden Erdoğan Tünaş ve Fuat Özlüer'in birlikte yazdığı 1974 yılı Türk yapımı sinema filminin başrollerinde Cüneyt Arkın, Feri Cansel, Cemil Şahbaz ve Melek Ayberk yer alıyor.
20.06.2020 Gündem
İki usta çizer aynı gün öldü
İki usta çizer aynı gün öldü İlk kez 1 Nisan 1963'te yayımlanmaya başlayan ve Türk çizgi roman tarihinin en uzun soluklu çalışmalarından biri olan "Karaoğlan"ın yazarı, senarist, yönetmen ve çizer Suat Yalaz hayatını kaybetti. Bir başka acı haber de Datça'dan geldi. Ünlü çizgi roman kahramanı "Kara Murat"ın çizeri, "Tolga" adlı çizgi serisiyle de bilinen ressam Abdullah Turhan, 87 yaşında Datça'da hayatını kaybetti.
3.03.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekiyorsa İncirlik ve Kürecik'i kapatırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekiyorsa İncirlik ve Kürecik'i kapatırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber, Atv- A Para, ANews, A2, A Haber Radyo ortak yayınında soruları yanıtladı. Erdoğan: "İncirlik üssünün kapatma gibi bir karar söz konusu olursa bu bize aittir. Yeri geldiği zaman otururuz bütün heyetlerimizle beraber, kapatılması gerekiyorsa İncirlik'i de kapatırız, Kürecik'i de kapatırız" ifadelerini kullandı.
15.12.2019 Siyaset
Rahmi Turan ve Talat Atilla hakkında flaş karar!
Rahmi Turan ve Talat Atilla hakkında flaş karar! Basın Konseyi Yüksek Kurulu, gazeteciler Rahmi Turan ile Talat Atilla hakkında kınama kararı verdi. Yüksek Kurul Atilla'nın, Basın Meslek İlkeleri'nin 3, 4, 6 ve 12'nci maddelerini ihlalden oy birliğiyle, 11'nci maddesini ihlalden de oy çokluğuyla kınanmasına karar verdi. Turan'ın ise Basın Meslek İlkeleri'nin 3, 4, 6'ıncı maddelerini ihlal ettiğini oy birliğiyle kararlaştırarak, oy çokluğuyla kınanmasına karar verdi.
15.12.2019 Gündem
Talat Atilla'dan Telefon açtım, 'Kaynağımın adı bu' dedim
Talat Atilla'dan Telefon açtım, 'Kaynağımın adı bu' dedim Rahmi Turan’ın köşesinde yazdığı ‘CHP’li bir milletvekili gizlice Beştepe’ye çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü’ iddiasının arkasındaki isim olan gazeteci Talat Atilla dün CNN Türk’te “Benim bu haberin arkasında durduğum falan yok. Devlet Başkanı böyle bir açıklama yaptıysa, bunun üzerine söylenecek söz yok” dedi. Atilla ‘haber kaynağı’nın bir CHP’li milletvekili olduğunu iddia ederken, ismini Turan’a da aktardığını söyledi.
13.12.2019 Gündem
Talat Atilla 'Tarafsız Bölge'de
Talat Atilla 'Tarafsız Bölge'de "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP'li iddiası" sonrası gündeme gelen Gazeteci Talat Atilla, CNN TÜRK'te Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında merak edilenleri anlattı.
12.12.2019 Siyaset
Muharrem İnce: Asıl buna üzüldüm
Muharrem İnce: Asıl buna üzüldüm CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Rahmi Turan ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından Muharrem İnce de, "Genel Başkan iftiraya uğrayana değil de iftiraya kaynaklık eden kişiye ‘üzülme’ diye haber gönderiyor. İşte asıl buna üzüldüm." diye konuştu.
8.12.2019 Siyaset
Muharrem İnce'den yeni açıklama: Rahmi Turan aradı...
Muharrem İnce'den yeni açıklama: Rahmi Turan aradı... Muharrem İnce, 'Beştepe'ye giden CHP'li' iddialarına ilişkin twitter hesabından yeni bir açıklama yayınlandı.
27.11.2019 Siyaset
Muharrem İnce suç duyurusunda bulundu!
Muharrem İnce suç duyurusunda bulundu! Muharrem İnce, avukatı aracılığıyla gazeteciler Rahmi Turan ve Talat Atilla hakkında suç duyurusunda bulundu. İnce, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü yönündeki iddiaları nedeniyle, gazeteci Rahmi Turan hakkında 5, Talat Atilla hakkında ise 3 kuruşluk manevi tazminat davası açtı.
26.11.2019 Siyaset
Devlet Bahçeli'den "'Beştepe'ye çıkan CHP'li" iddiasıyla ilgili açıklama
Devlet Bahçeli'den "'Beştepe'ye çıkan CHP'li" iddiasıyla ilgili açıklama MHP Lideri Devlet Bahçeli, önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 'Beştepe'deki CHP'li' iddiası hakkında "Kılıçdaroğlu günden güne erirken, Türkiye’nin siyasi ve toplumsal dengelerini de bozmanın çabasındadır. Kılıçdaroğlu’nun günahları saymakla bitmez" sözlerini kullandı.
26.11.2019 Siyaset
Muharrem İnce harekete geçiyor
Muharrem İnce harekete geçiyor Eski CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı’nı ziyaret ettiğini savunan gazeteci Rahmi Turan ve Talat Atilla’ya bugün ceza ve tazminat davası açacağını açıkladı. İnce, “CHP Genel Merkezi’nin de dava açması gerekiyor” dedi.
26.11.2019 Siyaset
'Beştepe'ye giden CHP'li iddiası sonrası tartışma büyüyor... Talat Atilla açıklama yaptı
'Beştepe'ye giden CHP'li iddiası sonrası tartışma büyüyor... Talat Atilla açıklama yaptı 'Beştepe'ye giden CHP'li’ iddiasının kaynağı olarak görülen gazeteci Talat Atilla'dan yeni bir açıklama daha yaptı. "Haberi ben yapmalıydım" diyen Talat Atilla, "Haber kaynağımı, medya derimi yüzse, mahkemeler müebbet verse, bana saldıranlar alçaklıkta sınır tanımasa da açıklamayacağım." ifadelerini kullandı. İddialara ilişkin dün hem AK Parti'den hem de CHP'li Muharrem İnce'den açıklama geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kendi parti içi rakiplerini zora sokmak için yalan haber üreten, yalan siyasetine sarılan, kumpas kuran bir merkez olduğu ortaya çıktı. Bu merkez en ufak sorumluluk duygusuna sahipse, Cumhurbaşkanımızdan özür dilemelidir. İftira attıkları CHP'li siyasetçilerden af dilemelidir" dedi. İnce ise, "Dedikoduların hepsi CHP Genel Merkezi’nde üretilmiştir, bunu rakiplerim değil, partideki küçük bir grup üretmiştir" ifadesini kullandı.
25.11.2019 Siyaset
Talat Atilla'dan yeni açıklama
Talat Atilla'dan yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Muharrem İnce’nin Külliye’de görüştüğü iddiasını ortaya atan Rahmi Turan, iddia kaynağının Talat Atilla olduğunu açıklamıştı. Haberin kaynağı olan Atilla sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulundu.
24.11.2019 Siyaset
Kurmaylara ‘İnce’ye yanıt yok’ talimatı
Kurmaylara ‘İnce’ye yanıt yok’ talimatı İzmir’de Başkanlar kampının yapıldığı otelde MYK üyelerini toplayarak, gelişmeleri değerlendiren Kılıçdaroğlu’nun “CHP’yi karıştırmak istiyorlar. Buna izin vermemeliyiz” dediği, İnce’ye de yanıt verilmemesi için kurmaylarına talimat verdiği öğrenildi...
24.11.2019 Siyaset
"Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili Uğur Dündar'dan açıklama!
"Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili Uğur Dündar'dan açıklama! Gazeteci Uğur Dündar "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili konuşarak, "Bu CHP Genel Merkezi kaynaklı bir algı operasyonu." ifadelerini kullandı.
23.11.2019 Gündem
Talat Atilla kimdir, nerelidir? Hangi gazetede çalışıyor?
Talat Atilla kimdir, nerelidir? Hangi gazetede çalışıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Muharrem İnce’nin Külliye’de görüştüğü iddiasını ortaya atan Rahmi Turan, iddia kaynağının Talat Atilla olduğunu açıkladı. Rahmi Turan’ın açıklamasından sonra, Talat Atilla ismi gündem oldu. Peki, Talat Atilla kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Talat Atilla hangi gazetede yazıyor. İşte Talat Atilla’nın hayatı hakkında merak edilenler…
23.11.2019 Gündem
Beştepe'ye giden CHP'li iddiası... Rahmi Turan kaynağını açıkladı
Beştepe'ye giden CHP'li iddiası... Rahmi Turan kaynağını açıkladı Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasına ilişkin kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu açıkladı. Talat Atilla ise, Rahmi Turan'ın açıklamalarıyla ilgili "İsmini söyleyemem ama kaynağım CHP'li. Bir şekilde Kılıçdaroğlu'na doğrulattım. Kemal Bey ve CHP'li kaynağımın konuşmasını bekliyorum" dedi.
23.11.2019 Gündem
AK Parti'den 'Beştepe'ye giden CHP'li' iddiasına sert tepki
AK Parti'den 'Beştepe'ye giden CHP'li' iddiasına sert tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'li bir siyasetçi ile görüştüğü iddialarına ilişkin, "Tüm bunlar gösteriyor ki CHP yönetimi bu yalandan medet umuyor. Anlaşılıyor ki, birileri CHP’deki parti içi rekabette istemedikleri kişileri bertaraf etmek için bu yalan haber kurgusunu yapmış" dedi.
23.11.2019 Siyaset
Rahmi Turan canlı yayında 'Muharrem İnce' dedi! Ortalık karıştı
Rahmi Turan canlı yayında 'Muharrem İnce' dedi! Ortalık karıştı 'Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP'li kim?' tartışmasını başlatan Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan, o ismin Muharrem İnce olduğunu iddia etti. Muharrem İnce, iddiayı kesin bir dinle yalanladı. CNN Türk canlı yayınında, iddianın güvenilir olup olmadığı konusunda emin olmayan Rahmi Turan "Ben sadece kaynağımın söylediğini aktardım" dedi.
23.11.2019 Gündem
Rahmi Turan kimdir, hangi gazetelerde çalışmıştır? Hayatı ve kariyeri...
Rahmi Turan kimdir, hangi gazetelerde çalışmıştır? Hayatı ve kariyeri... Gazeteci Rahmi Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için Beştepe'ye Muharrem İnce’nin gittiğini açıklamasının ardından merak edilmeye başlandı. Rahmi Turan kimdir? Rahmi Turan nereli? Kaç yaşında, kaç yıldır gazetecilik yapıyor? Soruları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte Rahmi Turan hakkında detaylar haberimizde...
23.11.2019 Gündem
Muharrem İnce o iddialara yanıt verdi: Kendimi yakarım
Muharrem İnce o iddialara yanıt verdi: Kendimi yakarım Gazeteci Rahmi Turan’ın “Erdoğan ile görüşen isim CHP’li Muharrem İnce"dir iddiasına İnce'den yanıt geldi. CNN TÜRK'teki 'Gündem Özel' programına mesaj gönderen İnce, "Eğer böyle bir görüşme gerçekleştirdiysem ve bununla ilgili bir belge varsa Taksim'de kendimi yakarım" dedi. İnce, daha sonra Twitter hesabından yaptığı açıklamada "CHP yönetimi bu saatten sonra konuyu geçiştiremez. Bu konuyla ilgili benim üzerimden mutlaka bir disiplin soruşturmasını da başlatmalıdır. Ya da taraf olarak konuyu yargıya taşıyıp kendi duruşunu göstermelidir." ifadelerini kullandı.
22.11.2019 Siyaset
MHP Lideri Bahçeli'den FETÖ'nün seçmen ayağı çıkışı
MHP Lideri Bahçeli'den FETÖ'nün seçmen ayağı çıkışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "FETÖ'nün seçmen ayağını diri tutmak ve belirlenmiş adaylara yönlendirmek amacıyla hangi çalışmalar, hangi sinsi faaliyetler yapılıyor? FETÖ ile mücadeleyi savsaklamak, sulandırmak, söndürmek amacıyla gizli bir faaliyet olduğuyla ilgili biz milletimizi uyarıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
6.05.2018 Siyaset
Ömer Üründül'ü köpek ısırdı
Ömer Üründül'ü köpek ısırdı Futbol yazarı ve yorumcusu Ömer Üründül'ü köpek ısırdı.
4.09.2017 Spor Magazin
Ömer Üründül'den kötü haber! Köpek ısırdı...
Ömer Üründül'den kötü haber! Köpek ısırdı... Futbol yazarı ve yorumcusu Ömer Üründül'ü köpek ısırdı.
4.09.2017 Televizyon
Türkiye Sarıkamış için buluştu!
Türkiye Sarıkamış için buluştu! Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, Sarıkamış Harekatı'nın 102. yılı anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yürüyüş, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla başladı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rahmi Turan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rahmi turan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.