Gazete Vatan Logo

Survivor Gökhan Gözükan Kimdir?

Televizyonun yıllardır vazgeçilmez yarışma programlarından biri olan Survivor’ın 2017 sezonunda her iki takımda da dişli rakipler var. Gönüllüler takımının en iddialı yarışmacılarından biri olan Gökhan Gözükan, uzun bir sakatlık döneminin ardından oyunlara geri döndükten sonra Cumartesi ve Pazar günleri Gönüllüler takımı tarafından kazanılan dokunulmazlık oyunlarında da büyük bir rol oynayarak herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Yazımızın devamında Gökhan Gözükan’ın gerçek hayatı ile ilgili bilgilere sahip olabilirsiniz!

Survivor Gökhan Gözükan Kimdir?

Gökhan Gözükan, Survivor yarışma programına katıldıktan sonra uzun bir süre boyunca sakatlıkla mücadele ettiği için pek fazla yarışmada boy gösterememiştir. Son bilgilere göre katıldığı 58 oyunun 28’inden galip çıktığı bildirilmiştir. Oldukça başarılı bir performans örneği gösteren Gökhan Gözükan, başarılı olmak için her zaman elinden gelenin en iyisini yapma konusunda oldukça kararlı olduğunu göstermiştir. Oyunlarda göstermiş olduğu performans ve kararlılık sebebiyle oldukça dikkat çeken Gökhan Gözükan’ın kim olduğunu merak ediyorsanız yazıyı okumaya devam edin!

SURVIVOR GÖKHAN GÖZÜKAN KİMDİR? TIKLA ÖĞREN!

Gökhan Gözükan Kimdir?

Gökhan Gözükan 1983 yılında İstanbul’da doğmuştur. Model olduğu bir geçmiş olduğu için birçok kişi tarafından merak içinde takip edilmektedir. Bu bir yana Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizide de oynamıştır. Boks ve vücut geliştirme sporları ile yakından ilgilenen Gökhan Gözükan’ın sahip olduğu güçlü ve sportif beden rakipleri için oldukça tehlikeli olmaktadır. 34 yaşında olan Gökhan Gözükan, yarışmaya katılmadan önce 1.92 boyunda ve 86 kilodaydı.

Haberin Devamı

Survivor Gönüllüler takımında hırsı ile ön plana çıkan Gökhan Gözükan, takım arkadaşı olan Volkan ile birlikte girmiş olduğu sert bir tartışmanın ardından dikkatleri üzerine çekmiştir. Takım arkadaşıyla yapmış olduğu liderlik kavgasında her iki tarafında dile getirmiş olduğu iddialı sözler hem ekranları başındaki izleyicileri, hem rakiplerini hem de takım arkadaşlarını şaşırmışlardır.

Seda İnci adlı bale sanatçısıyla nişanlı olan Gökhan Gözükan, galibiyet için son nefesine kadar savaşacağı sözünü vermiştir. Yarışmaya katılmadan önce Instagram adlı sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunan Gökhan Gözükan, arkadaşlarının başarı dileklerini kabul etmiştir. Boks ve vücut geliştirme haricinde, web tasarım, dijital reklam ve gayrimenkul gibi çeşitli konularda da ilgilenen Gökhan Gözükan aynı zamanda bir Beşiktaş taraftarı olarak dikkat çekmektedir. Tv 8’in Survivor yarışma sayfasında Gökhan Gözükan için birçok olumlu ve destek verici yorum bulunmaktadır.

Haberin Devamı