Gazete Vatan Logo

Survivor'da Kıbrıs'ı garantileyen yarışmacı kim oldu? İlk eleme adayı ise...

Survivor dün akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geldi. İzlenme rekorları kıran Survivor'da Kıbrıs'a gitmeyi garantileyen yarışmacı belli oldu. Survivor'da eleme adaylarının da ismi açıklandı. Acun Ilıcalı yeni bir sürprizi duyurdu.

Survivor'da Kıbrıs'ı garantileyen yarışmacı kim oldu? İlk eleme adayı ise...

Survivor bu akşam yeni bölümüyle TV8'de olacak. Survivor'da Kenan Doğulu sürprizi yaşanacak, her iki takım da keyifli bir zaman geçirerek lezzetli yemekler yiyecek. İşte Survivor'dan tüm gelişmeler...

SURVİVOR 105. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2018'in yüz dördüncü bölümünde Adem ile Nagihan sembol finalinde karşı karşıya geldi. Büyük bir heyecana sahne olan zorlu oyunu kazanan isim Adem Kılıççı oldu ve Kıbrıs'taki finale giden ilk isim Adem Kılıççı oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNLARININ GALİBİ KİMLER OLDU?

Survivor'da sembol finali sonrası dokunulmazlık oyunları oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan dokunulmazlık oyunlarını kadınlarda Nagihan Karadere kazanırken, erkeklerde ise Anıl Berk Baki kazandı.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da dokunulmazlık oyunları sonrası eleme adayları da belli oldu. Yapılan oylama sonucunda 1. eleme adayı Turabi Çamkıran oldu. Erkeklerde dokunulmazlığı alan Anıl'ın söylediği isim ise Hakan Hatipoğlu oldu ve Hakan 2. elenme adayı oldu. Son eleme adayını ise kadınlarda dokunulmazlığı kazanan Nagihan Karadere söyledi ve isim de Murat Ceylan oldu. Böylelikle günün elenme adayları Turabi, Hakan Hatipoğlu ve Murat Ceylan oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'IN BÜYÜK FİNALİ NE ZAMAN?

Çarşamba günü yeni dokunulmazlık oyunu Perşembe günü eleme olacak. 29 Haziran'da büyük finali var Survivor'ın.