Gazete Vatan Logo
Magazin Acun Ilıcalı'yı yıkan ölüm haberi: Hain bir saldırı sonucu kaybettik

Acun Ilıcalı'yı yıkan ölüm haberi: Hain bir saldırı sonucu kaybettik

Deneyimli televizyoncu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından acı haberi verdi. Ilıcalı, Acun Medya çalışanı kameraman Alper Baycın’ın hain Dominik'te bir saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Oldukça üzgün ve konuşmakta zorluk çektiği gözlenen Acun Ilıcalı, Kıbrıs'tan canlı yayınlanması gereken programı da iptal etti.

Acun Ilıcalı'yı yıkan ölüm haberi: Hain bir saldırı sonucu kaybettik

Acun Ilıcalı'nın ekibinde yer alan kameraman Alper Baycın, Dominik'te gasp çetesi tarafından uğradığı saldırı sonucu öldürüldü. Acı haberi, Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından duyurdu.Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'da kameraman olarak görev alan 24 yaşındaki Alper Baycın, Dominik'te gasp çetesi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Acun Ilıcalı, acı haberi sosyal medya hesabından böyle duyurdu: "Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun Alper Kardeşim"

CANLI YAYIN İPTAL EDİLDİ
Acun Ilıcalı, Dominik'te hayatını kaybeden Alper Baycın ile ilgili açıklamalarda bulundu. Survivor'ın akşam programının yapılmayacağını duyuran Ilıcalı şu ifadeleri kullandı;
"Arkadaşımız bir saldırıya uğradı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hepimizin ömrünün bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince insan söyleyecek söz bulamıyorum. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, buradan ailesine ve sevenlerine başsalığı diliyorum. Böyle bir durumun ardından yayın yapmamız pek mümkün görünmüyor. Bu durum için herkesin affına sığınıyoruz. Alper kardeşim huzur içinde yat." Olay nedeniyle KKTC'de dün akşam gerçekleştirilecek çeyrek final canlı yayını iptal edildi. Bu arada Survivor yarışma programı süresince ilk kez böyle bir üzücü olayın yaşandığı belirtildi.
ESAT YONTUÇ'TAN ALPER BAYCIN PAYLAŞIMI
Acun Ilıcalı'nın en yakın arkadaşı ve aynı zamanda ortağı olan Survivor’ın Genel Koordinatörü Esat Yontuç da Instagram hesabından hain bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Survivor çalışanı Alper Baycın'la ilgili bir paylaşımda bulundu. Yontuç, 'Rabbim mekanını cennet eylesin canım kardeşim ' notuyla Alper Baycın'ın bir fotoğrafını paylaştı.
Survivor'da yarışan ve geçen haftalarda elenen Sema Aydemir de acı haberden sonra İnstagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Sema, 'Alper...biz ne kadar emek verdiysek o da bütün ekip gibi aylarca Dominikte emek verdi...Talihsiz bir saldırı sonucu kaybettik.Başımız sağolsun, mekanı cennet olsun...' dedi.
ALPER BAYCIN KİMDİR?
Antalya'da doğan 24 yaşındaki Alper Baycın, Yakın Doğu Üniversitesi Radyo TV ve Sinema bölümü mezunuydu. Bir süre Fenerbahçe TV'de çalıştıktan sonra Acun Meyda'da geçen Baycın, bir süredir Dominik'teki montaj ekibinde görev alıyordu.

Haberin Devamı