Alper Baycın

Alper Baycın

Son dakika Alper Baycın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alper Baycın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alper Baycın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alper Baycın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alper baycın gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 alper baycın haberi bulunmuştur. Tüm alper baycın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alper Baycın'ın ailesi konuştu: Acun bey sürekli arıyor
Alper Baycın'ın ailesi konuştu: Acun bey sürekli arıyor Dominik Cumhuriyeti'nde uğradığı silahlı saldırıcı sonucu 24 yaşında hayatını kaybeden kameraman Alper Baycın'ın Antalya'da yaşayan ailesi, oğullarının hayatına son veren saldırganların en ağır cezayı almasını ve Alper'in isminin yaşatılmasını istedi.
21.12.2018 Magazin
Acun Ilıcalı’nın çalışanını öldüren katiller için müebbet istendi
Acun Ilıcalı’nın çalışanını öldüren katiller için müebbet istendi Survivor 2018’in montaj ekibinde yer alan Alper Baycın’ın(24) program çekimlerinin yapıldığı Dominik Cumhuriyeti’nde geçtiğimiz haziran ayında öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Santo Domingo Başsavcılığı, Baycın’ı bıçaklayarak öldüren iki zanlıdan biri hakkında ‘ömür boyu hapis’ istemiyle, 18 yaşından küçük olan diğeri hakkında da 3 yıl hapis istemiyle iddianame hazırladı. İddianamade zanlıların ayrıca ‘gasp’ suçundan da cezalandırılması talep edildi.
19.12.2018 Gündem
Acun Ilıcalı’ya flaş 'Survivor' çağrısı
Acun Ilıcalı’ya flaş 'Survivor' çağrısı Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı turistik Dalyan Mahallesi’nde turizmciler, yapımcı Acun Ilıcalı’ya 'Survivor' çekimlerini bölgede yapması için çağrıda bulundu.
5.07.2018 Magazin
Acun Ilıcalı'dan flaş Survivor kararı!
Acun Ilıcalı'dan flaş Survivor kararı! Survivor kameramanı Alper Baycın'ı öldürülmesi sonrası Acun Ilıcalı Dominik’e alternatif aradığı belirtildi.
3.07.2018 Televizyon
Survıvor'da en acı veda
Survıvor'da en acı veda Dominik’te gaspçıların bıçaklı saldırısında hayatını kaybeden Survivor kameramanı Alper Baycın için Antalya’da tören düzenlendi. Acun Ilıcalı’nın da katıldığı cenazede Baycın’ın sözlüsü güçlükle ayakta durdu.
2.07.2018 Gündem
Survivor kameramanı Alper Baycın'a veda...
Survivor kameramanı Alper Baycın'a veda... Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonrası hayatını kaybeden Alper Baycın'ın (24) cenazesi baba ocağına getirildi ve helallik alındı. Anne Aynur Baycın, oğlunun fotoğrafını öperek, “Annem çok güzel bakıyorsun. İyi ki doğurmuşum ben seni, herkese sevgi bıraktın sen. Sen herkese bir şeyler öğrettin annem” sözleri duygusal anların yaşanmasına neden oldu.
2.07.2018 Gündem
Öldürülen Survivor kameramanı Alper Baycın'ın son sözleri
Öldürülen Survivor kameramanı Alper Baycın'ın son sözleri Dominik Cumhuriyeti'nde gasp çetesi tarafından bıçaklanarak öldürülen Survivor yarışması kameramanı Alper Baycın'ın babası Ahmet Baycın, oğluyla son görüşmesini anlattı
30.06.2018 Yaşam
Dominik’te öldürülen Alper’in hayali yönetmen olmaktı
Dominik’te öldürülen Alper’in hayali yönetmen olmaktı Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken sokakta gasp amacıyla öldürülen Alper Baycın’ın (24) Antalya’daki baba evinde yas var.
28.06.2018 Gündem
Onur Akay duyurdu! Acun'un son hali...
Onur Akay duyurdu! Acun'un son hali... Sanat camiasında verdiği haberlerden dolayı felaket tellalı olarak adlandırılan Onur Akay, Acun Ilıcalı'nın gözündeki şişlik ve kızarıklığın enfeksiyondan kaynaklandığını söyledi.
28.06.2018 Magazin
Survivor bu akşam yayınlanacak mı?
Survivor bu akşam yayınlanacak mı? Survivor tarihinde görülmemiş kahreden bir olay yaşandı. Ekibin kameramanı 24 yaşındaki Alper Baycın, Dominik'te bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Tüm Türkiye'yi yasa boğan haberi, Acun Ilıcalı önceki akşam duyurdu ve Kıbrıs'taki canlı yayın ise iptal oldu. Dün akşam yayınlanmayan Survivor bu akşam ekranlarda olacak.
29.06.2018 Televizyon
Son dakika: Görüntüsü ortaya çıktı! İşte Alper'i öldüren zanlı
Son dakika: Görüntüsü ortaya çıktı! İşte Alper'i öldüren zanlı Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri devam eden ve TV 8'de yayınlanan Survivor ekibinde görevli Alper Baycın'ı kalbinden bıçaklayarak öldüren zanlılardan birinin görüntüsü ortaya çıktı.
28.06.2018 Magazin
Dominik'te Acun için seferberlik başlatıldı!
Dominik'te Acun için seferberlik başlatıldı! Survivor çekim ekibinde yer alan Alper Baycın'ın uğradığı bıçaklı saldırı sonucu öldürüldüğü Dominik Cumhuriyet'inde yetkililer sık sık Acun Ilıcalı'yı arayarak soruşturma ile ilgili bilgi veriyor.
28.06.2018 Magazin
Survivor çeyrek finali iptal edildi! İşte sebebi...
Survivor çeyrek finali iptal edildi! İşte sebebi... Survivor çeyrek finali dün akşam gerçekleşecekti fakat iptal edildi. Survivor montaj ekibinde yer alan Alper Baycın'ın saldırı sonucunda hayatını kaybetmesi üzerine Acun Ilıcalı açıklama yaptı. İşte Survivor 2018'de yaşananlar...
28.06.2018 Gündem
Fenerbahçe'den Alper Baycın için başsağlığı mesajı
Fenerbahçe'den Alper Baycın için başsağlığı mesajı Bir dönem FBTV'de görev yapan ve kameramanlık görevi için gittiği Dominik'te gasp çetesi tarafından uğradığı saldırı sonucu öldürülen Alper Baycın için Sarı-Lacivertli kulüpten açıklama geldi.
28.06.2018 Fenerbahçe
Ölüm haberi sonrası Acun'dan flaş karar!
Ölüm haberi sonrası Acun'dan flaş karar! Survivor çalışanı Alper Baycın'ın, Dominik'te gasp çetesi tarafından öldürülmesinin ardından Acun Ilıcalı, KKTC'de bu akşam gerçekleştirilecek çeyrek final canlı yayını iptal etti.
28.06.2018 Televizyon
Alper Baycın kimdir?
Alper Baycın kimdir? Alper Baycın kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Survivor çalışanı olan Alper Baycın'in Dominik'te öldürülmesi gündemde şok etkisi yarattı. İşte Alper Baycın'ın neden öldüğü, Acun Ilıcalı'nın açıklaması ve hayatına dair bilgiler...
28.06.2018 Gündem
Acun Ilıcalı'yı yıkan ölüm haberi: Hain bir saldırı sonucu kaybettik
Acun Ilıcalı'yı yıkan ölüm haberi: Hain bir saldırı sonucu kaybettik Deneyimli televizyoncu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından acı haberi verdi. Ilıcalı, Acun Medya çalışanı kameraman Alper Baycın’ın hain Dominik'te bir saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Oldukça üzgün ve konuşmakta zorluk çektiği gözlenen Acun Ilıcalı, Kıbrıs'tan canlı yayınlanması gereken programı da iptal etti.
28.06.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alper Baycın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alper baycın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.