Gazete Vatan Logo

Survivor 2020 yarışmacı kadrosu belli oldu mu? Yarışmacılar kimler?

Survivor programı hakkında yapılan araştırmalar, O Ses Türkiye’nin final tarihinin belli olmasıyla daha yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. TV8'de ekrana gelen O Ses Türkiye final yapmaya hazırlanıyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu, Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk'ün jüri koltuklarında oturduğu O Ses Türkiye'nin final tarihi belli olunca, yarışmanın tarihi de netleşti. İzleyiciler Survivor 2020 kadrosunu merak ediyor. İşte detaylar…

Survivor 2020 yarışmacı kadrosu belli oldu mu? Yarışmacılar kimler?

Survivor 2020 ne zaman başlayacak? sorusuna izleyiciler tarafından cevap aranıyor. Survivor'da geçen sene Türkiye - Yunanistan olarak iki ülkenin mücadelesi izlenmişti. Peki yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2020 için son durum ne? Survivor 2020 yarışmacı kadrosu belli oldu mu? Yarışmacılar kimler? İşte yarışmayla ilgili ayrıntılar…

TV8’in sevilen programı O Ses Türkiye bir sezonu daha geride bırakıyor. Sevilen yarışma programı 14 Şubat Cuma günü yarı finaliyle, 15 Şubat Cumartesi ise final bölümüyle ekranlara gelecek. O Ses Türkiye'nin final yapmasının ardından ise TV8 ekranlarının bir diğer sevilen ve ilgiyle izlenen yarışması Survivor başlayacak. Survivor 2020 için 'Gel Konuşalım' programında konuşan Acun Ilıcalı, İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'da seçmelerin başladığı duyurmuştu.

SURVİVOR YARIŞMACILARI BELLİ OLUYOR

Survivor'un yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Ünlüler takımında ilk yarışmacının ünlü komedyen Ersin Korkut olduğunu, eski Survivor birincisi Uğur Pektaş'ın da yüzde 90 ihtimalle Survivor 2020 Ünlüler kadrosunda bulunacağını belirtmişti. Ünlü şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan'ın da Survivor 2020 kadrosuna katılacağı kesinleşti. Diğer yarışmacılar belli oldukça ayrıntılar haberlerimizde yer alacak.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2020 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2020 programı, 16 Şubat Pazar günü ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Survivor 2020'nin formatı yeniden ünlüler- gönüllüler şeklinde olacak.

SURVİVOR 2019 ŞAMPİYONU KİM OLMUŞTU?

Survivor 2019'da Yunanistan takımının şampiyonu Katerina Dalaka olurken, Türkiye takımının şampiyonu ise Yusuf Karakaya oldu.