Gazete Vatan Logo
Magazin Sürpriz gelişme!

Sürpriz gelişme!

Çok konuşulan aşkta sürpriz gelişme!

Sürpriz gelişme!

Oyuncu Engin Altan Düzyatan ve sosyetik Neslişah Alkoçlar aşkında sürpriz gelişme. Çift, önceki gün İzmir Alsancak'ta nişan yüzüklerini aldı.



ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'YLE EVLİLİK AŞAMASINDAYDI

Oyuncu Özge Özpirinçci ile evliliğe giden ilişkisini sonlandırdıktan sonra sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar'la aşk yaşamaya başlayan Engin Altan Düzyatan, yeniden evlilik hazırlıklarında.



Geçtiğimiz hafta evlilikle ilgili, "Önce büyüklerimizin görüşünü almamız lazım. Her şey nasip kısmet" diyen Düzyatan, damat olmak için düğmeye bastı. Alkoçlar'la aşk yaşamaya başladıktan sonra giyiminden başlayıp, gezdiği mekanlara kadar hayatını komple değiştiren oyuncu, hafta sonunu ailesinin bulunduğu İzmir'de geçirdi. Sevgilisiyle birlikte İzmir'de keyifli anlar geçiren oyuncu, burada Alkoçlar'a evlilik teklifi yaptı.



KUTLAMA YAPTILAR

Sürpriz karşısında şaşıran Alkoçlar'dan "Evet" cevabını alan oyuncu, vakit kaybetmeden soluğu kuyumcuda aldı. Alsancak'taki bir kuyumcudan nişan yüzüklerini alan sevgililer, gece ise Alaçatı'da kutlama yaptı. Ünlü çift, Kuytu Restaurant'ta yemek yedikten sonra, Göz Lounge'da sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Mekandan el ele çıkan Düzyatan ve Alkoçlar'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.




Haberin Devamı