Gazete Vatan Logo

Süper Loto çekilişi sonuçları (MPİ 28 Eylül 2017)

Süper Loto oyununda bugün 519. hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta 6 bilen çıkmayınca 1 milyon 591 bin 79 lira 90 kuruş bu haftaya devretmişti. 28 Eylül 2017 Süper Loto sonuçları ise az önce açıklandı.

Süper Loto çekilişi sonuçları (MPİ 28 Eylül 2017)

Şans Topu çekilinde sonuçlar az önce açıklandı. Milli Piyango İdaresi tarafından sonuçlar belli oldu.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SÜPER LOTO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta düzenlenen Süper Loto çekilişleri sonucunda 3, 4, 5 ve 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. İkramiye almaya hak kazanan talihlilerden;

3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Süper Loto çekilişinde bu hafta olduğu gibi 6 bilen çıkmazsa, büyük ikramiye tutarı bir sonraki hafta verilmek üzere devreder. Çekiliş sonucunda ikramiye almak için hak kazanan talihliler, bir yıl içinde ikramiyesini almalıdır. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz. Bu ikramiyeler, Milli Piyango İdaresine gelir olarak kayıt edilir. Milli Piyango İdaresi şubeleri ya da loto bayileri tarafından verilecek ikramiyelerin tutarları, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından belirlenmektedir.

Haberin Devamı

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto çekilişi her hafta Perşembe günü düzenlenir. Çekiliş kuponu 6 kolondan oluşur. Kolonda 1’den 54’e kadar sayılar yer alır. Her kolondan 6 sayı seçilerek işaretlenir. Çekilişe katılım için sınır bulunmaz. İstenilen sayıda kolon doldurularak çekilişe katılım sağlanabilir. Kolonlarda işaretleme yapılırken kırmızı kalem kullanılmamalı ve işaretlemeler dik olarak yapılmalıdır. Oynanan kolon iptal edilmek istendiğinde, kolon altında yer alan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir. Çekiliş için oynana kupon arkasına ad ve soyad yazılarak imza atılması gerekir. Yapılacak olan bu basit işlem, ikramiye kazanılması durumunda ispat niteliği taşıyacaktır.