Gazete Vatan Logo

Süper Loto çekilişi sonuçları belli oldu (28 Aralık 2017 Süper Loto numaraları)

28 Aralık Süper Loto çekilişi sonuçları belli oldu. Süper Loto'da bugün 532’nci hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta çekiliş sonucunda 6 bilen çıkmamış, yedinci devrini gerçekleştiren büyük ikramiye, 15 milyona yaklaşmıştı. İşte haftanın Süper Loto çekiliş sonuçları...

Süper Loto çekilişi sonuçları belli oldu (28 Aralık 2017 Süper Loto numaraları)


28 Aralık 2017 Süper Loto çekiliş sonuçları: 7, 20, 33, 39, 40, 48

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SÜPER LOTO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto çekilileri sonucunda 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanır. İkramiye almak için hak kazanan talihlilerden;

3 ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilen ve büyük ikramiyeyi kazanan talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilir.

Çekiliş sonucunda 6 bilen çıkmaması halinde ise ikramiye sonraki hafta verilmek üzere devreder. 6 bilen çıkıp büyük ikramiyeyi verilene kadar ikramiye devreder.

SÜPER LOTO’DA EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR

Süper Loto çekilişi sonuçlarına bakıldığında en çok çıkan ve talihlilere ikramiye kazandıran sayılar; 2, 17, 35, 40, 41, 44, 47, 51 ve 54’tür.

En az çıkan sayılar ise; 7, 11, 27, 28, 42, 52 ve 53’tür.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar. Katılmış olsalar bile ikramiye verilmez. Çekiliş kuponunda 6 kolon bulunur. Her kolonda, 1’den 54’e kadar sayılar yer alır. Sayılardan 6 tanesi seçilip işaretlenerek, bir kolon oynanmış olur. Oynanan her kolon için ücret ödenir.

Haberin Devamı

Çekilişlerde ikramiye kazananların bir yıl içinde ikramiyesini alması gerekir. Bir yıl içerisinde alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Bu ikramiyeler için de ödeme yapılmaz. Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, yırtılmış biletlere de ikramiye ödenmez. Talihlilere ikramiye ödenebilmesi için çekilen sayılar, bilet güvenlik numarası, bilet arka yüzündeki seri numaranın açık olarak okunması gerekir.