Gazete Vatan Logo

Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı (27 Temmuz 2017)

Süper Loto’da bugün 510’uncu hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta Süper Loto çekilişinde 6 bilen çıkmadığı için büyük ikramiye tutarı olan 3 milyon 137 bin 715 lira bu haftaya devretmişti. İşte 27 Temmuz 2017 Süper Loto sonuçları

Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı (27 Temmuz 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından Süper Loto’nun kazandıran numaraları belli oldu.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

SÜPER LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto her hafta Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilir. Çekiliş ile 3, 4, 5 ve 6 bilen talihlilere ikramiye dağıtımı yapılır. İkramiye almak için hak kazanan talihlilerden;

3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilenler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilir.

Süper Loto çekilişi sonucunda 6 bilen çıkmazsa ikramiye tutarı, sonraki haftaya 6 bilene verilmek üzere devreder. Çekiliş ile ikramiye almak için hak kazanan talihlilerin bir yıl içerisinde ikramiyelerini almaları gereklidir. Talihli tarafından bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Milli Piyango İdaresi tarafından zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için ödeme yapılmaz ve bu ikramiye tutarları Milli Piyango İdaresi’ne gelir olarak kayıt edilir. Loto bayilerinin ve Milli Piyango İdaresi şubelerinin ödeyecekleri ikramiyelerin süreleri, Milli Piyango İdaresi’nce belirlenir.

Haberin Devamı

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto kuponunda 6 kolon bulunur. Kolonlar 1’den 54’e kadar sayılardan oluşur. 54 sayı içinden 6 tanesi seçilir ve işaretlemesi yapılır. her kolon için ücret ödenir. Kolonda sayılar dik olarak işaretlenmeli ve işaretlemeler kırmızı kalem ile yapılmamalıdır. Eğer oynanan kolon iptal edilecekse kolonların altında yer alan iptal kutucuğunun işaretlenmesi gereklidir. İptal kutucuğu işaretlenmemiş olan kolonlar geçerli sayılır.

Süper Loto çekilişlerine katılımlar, Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilen yerler üzerinden yapılmalıdır. Milli Piyango İdaresi’nin yetki vermediği yerlerden yapılacak olan katılımlar için ikramiye ödemesi gerçekleştirilmez. Talihliler tarafından kuponların arka yüzüne ad, soyad yazılmalı ve imza atılmalıdır. Yapılacak olan bu işlem, talihli kişinin ikramiye kazanması halinde kanıt niteliği taşır.

Haberin Devamı