Gazete Vatan Logo

Star yayın akışında bugün neler var? – 15 Haziran Perşembe

Star TV’nin 15 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı saat 06.15’te Güzel Köylü isimli dizinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor ve Bugün isimli haber programı ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise ekranların sevilen dizisi Cesur ve Güzel’in yeni bölümü yayınlanacak. İki aşığı bu bölümde yine karışık olaylar bekliyor. STAR TV’nin 15 Haziran Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Star yayın akışında bugün neler var? – 15 Haziran Perşembe

Star TV’nin 15 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Güzel Köylü dizisi ile başlıyor ve ardından saat 06.45’te Bugün isimli gündem programı ile devam ediyor. Bugün programında gündeme dair son notlar paylaşılırken yaşanan gelişmeler ile ilgili ayrıntılar da aktarılıyor. Bugün programından hemen sonra ise Beni Affet dizisinin tekrar bölümü Star TV ekranlarında olacak.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 09.30’da uzun bir aradan sonra ekranlara dönen Türk Malı Aile Komedisi dizisinin eski bölümü yayınlanacak. Her bölümü ile izleyiciye kahkahaya vuran dizinin bir önceki bölümünü kaçırdıysanız bu saatte ekran başına!

Saat 12.00’da ise en çok izlenen günlük magazin programlarından olan Duymayan Kalmasın isimli program ekranlarda olacak. Ünlülerin hayatlarında yaşanan son gelişmeleri ve sosyal mecralara ait bildirimleri bu programdan öğrenebilirsiniz. Magazin programından hemen sonra ise günlük dizilerden olan Beni Affet dizisinin yeni bölümü yayınlanacak.

Saat 16.00’da ise en sevilen gündüz kuşağı programlarından olan Zuhal Topal’la başlayacak. Bekârların ve yeniden aile kurmak isteyenlerin adresi olan programda yine heyecanlı dakikalar yaşanacak. Saat 19.00’da ise Star Haber ile haber bülteni başlayacak. Ülkemizdeki ve dünyadaki gündeme ait son gelişmeler bu programda aktarılacak.

Haberin Devamı

Sat 20.00’da ise Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Bu hafta 31. bölümü yayınlanacak olan dizide sır perdesi aralanmaya başlıyor. Korludağ’da kopan fırtına ile herkes farklı yerlere savrulmuştur. Cesur ve Sühan ise başlarına nelerin geleceğini bilmeden mutluluklarının tadını çıkarmaktadır. Rıza’nın hala hayatta olduğu haberini alan çift bir kere daha sarsılmıştır.

Cesur ve Güzel dizisinden hemen sonra Anne dizisinin eski bölümü ekranlara gelecek. Saat 02.00’da ise Fatih Çıtlak ile Ramazan Bereketi isimli program yayınlanacak.