Gazete Vatan Logo

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 8 Temmuz Cumartesi

STAR TV’nin 8 Temmuz Cumartesi gününe ait yayın akışı erken saatte yerli bir dizinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve gün boyunca eğlenceli programlar ile devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise Çarkıfelek isimli yarışma programının yeni bölümü ekranlara gelecek. STAR TV’nin 8 Temmuz Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 8 Temmuz Cumartesi

STAR TV’nin 8 Temmuz Cumartesi gününe ait yayın akışı 05.20’de yerli bir dizinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor, ardından ise Kaçak Gelinler dizisinin eski bölümlerinden birisi Star TV ekranlarına gelecek. Dizide evlilikten kaçan üç gelinin hava alanında buluşması ve sonrasında yaşadıkları olaylar komik bir şekilde anlatılıyor. Hemen ardından ise İki Aile dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da en çok izlenen magazin programlarından olan Star Life isimli programı Star TV ekranlarında yayınlanacak. Magazin dünyasına dair son gelişmeleri, tatile giden ünlülerin haberlerini ve daha birçok şeyi bu programdan takip edebilirsiniz. Ardından ise Yüksek Sosyete dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Yüksek Sosyete dizisi fakir oğlan ve zengin kızın aşk hikâyesini anlatıyor. Bu iki genç hayatta oldukları yeri sorgulayan ve olmak istedikleri yeri arayan kişiler. Birinin hayatı diğerinin hayali ama bakalım onları nasıl olaylar bekliyor?

Haberin Devamı

14.00’da yerli bir dizinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. 18.45’te ise Star Haber ile birlikte haber kuşağı ekranlara gelecek. Bugün ülkemizde ve dünyada meydana gelmiş olan ayrıntıları, görselleri ile birlikte bu haber bülteninden sizlere aktarılacak. Ayrıca sosyal medyadaki olayları ve son gelişmeleri de bu haber kuşağından öğrenebilirsiniz.

8 Temmuz’un akşam kuşağında ise tekrardan ekranlara dönen yarışma programı Çarkıfelek var. Mehmet Ali Erbil’in sunumu ile birlikte eğlence ile dolan programda yine birbirinden renkli ve komik anlar yaşanacak. Programın sonunda ise bir kişi finale kadar yükselecek ve büyük ödülü alabilmek için ter dökecek. Uzun yıllardan beri her sene belirli zamanlarda ekranlara dönen Çarkıfelek programı bu sene daha da renkli!

Çarkıfelek isimli yarışma programının ardından ise bir dizinin tekrar bölümlerinden birisi Star TV ekranlarında başlayacak.