Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Ağustos Cumartesi

Star TV 5 Ağustos Cumartesi günü yayın akışı sabah saatlerinde Kaçak Gelinler yerli dizisinin tekrar bölümleriyle başlıyor. Ardından Star Life magazin programı yayın akışına giriyor. Yayın akışının öğle saatlerine gelindiği zaman yerli sinema filmlerinden TARKAN ve SULTAN filmleri yayınlanıyor. Akşam kuşağına gelindiği zaman Çarkıfelek yeni bölümüyle yayınlanmaya başlıyor . Çarkıfelek’in hemen ardından efsane yabancı sinema filmi Barbar Conan yayın akışında yerini alıyor. Gece saatlerinde ise sevilen dizilerin tekrar bölümlerini yayın akışında bulabilirsiniz. 5 Ağustos Salı günü Star TV yayın akışının tüm detayları bu haberde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Ağustos Cumartesi

Star TV 5 Ağustos Cumartesi yayın akışı 05.30’da Kaçak Gelinler dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Kaçak Gelinler yerli dizisinde sular bir türlü durulmuyor. Bu bölümde duygu dolu anlar sizleri bekliyor. Kaçak Gelinler’in bitiminde bir diğer tekrar bölümüyle Kaçak Gelinler tekrar yayınlanıyor. Kaçak Gelinler dizisi tekrar bölümleri bittikten sonra eski bir televizyon dizisi olan İki Aile ekranlarda yerini alıyor. İki Aile dizisi de tekrar bölümüyle Star TV ekranlarında oluyor. Dizide bir aile olmaya çalışan iki ailenin aynı evde yaşadıkları konu alınıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da Star Life tüm magazin haberlerini aktarmak için ekrana geliyor. Hangi ünlü kimle, nerede, tatil kaçamakları yapan ünlüler kimler öğrenmek istiyorsanız Star Life magazin programını mutlaka izlemelisiniz. Star Life magazin programının ardından yerli sinema filmleri arasında önemli bir yeri olan Kartal Tibet filmi Tarkan ekrana geliyor. Tarkan bittikten sonra Star TV’nin sevilen dizileri arasında yer alan Kiralık Aşk tekrar bölümüyle gündüz kuşağında yerini alıyor. Geçen bölümde neler olduğunu merak ediyorsanız bu bölümü mutlaka izlemelisiniz. Kiralık Aşk tekrar bölümü 13.45’te Star TV ekranlarında!

Haberin Devamı

18.45’te Star Haber yayına başlıyor. Akşam kuşağının başlangıcı olan haber programında gündemde olup biten tüm haberler aktarılıyor. Star Haber bülteninin ardından hafa sonlarının vazgeçilmez programı Çarkıfelek yayına giriyor. Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla gerçekleşen programda büyük ödül için yarışmacıların çabaları devam ediyor. Hem yarışma hem de eğlenceli dakikalar geçirmek istiyorsanız. Çarkıfelek yeni bölümüyle 20.00’da Star TV ekranlarında!

22.00’da yabancı sinema filmi Barbar Conan Star TV yayın akışında yayına başlıyor. Başrollerinde Arnold Schwarzenegger ve James Earl Jones'un yer aldığı efsanevi filmi sakın kaçırmayın! Barbar Conan biter bitmez kaçıranlar için tekrarı yeniden yayınlanıyor.

Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise 46 Yok Olan ve Aramızda Kalsın dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor.

Haberin Devamı