Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Haziran Çarşamba

27 Haziran Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranları renkli kılan sevilen dizi ile güzel ve heyecan dolu bir sabaha merhaba diyebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kalbimin Sultanı” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına geliyor. Sevilen renkli dizinin yeni bölümü ile yine sürükleyici ve heyecan dolu bir akşama şimdiden hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Haziran Çarşamba

Sabaha erken başlayanlardansanız, ilk olarak “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Hemen ardından 09:30’da “Kiralık Aşk” adlı sevilen renkli aşk dizisinin tekrarı yayına geçecek. Final olan dizinin tekrarlarını, hafta içi her gün Star ekranlarınız karşısından seyredebilme şansı elde edeceksiniz. Saatler 12:00’a geldiğinde, “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın devam edecek. Öğle saatlerinde başlayan dizinin tekrarı ile güzel bir TV keyfi gerçekleştirebileceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 15:00’a geldiğinde, “En Güzel Bölüm” adlı magazin programı ile yayına devam edilecek. Magazin dünyasının tüm gelişmeleri, en detaylı açıklamaları ve en renkli VTR’leri ile karşınızda yer alacak. Ünlü camiasına ait tüm gelişmeleri detayları ile birlikte öğrenerek öğle saatlerinizi daha renkli kılabilirsiniz.

15:15’de “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak. Ekranların renkli dizisi ile güzel ve heyecan dolu bir güne şimdiden kendinizi hazır edin. Saatler 18:45’e geldiğinde, “Star Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına geçecek. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, ayrıntıları ile birlikte ekranlarınızdan izleyebilir ve gündem hakkında çıkarımlarda bulunabilirsiniz. Saatler 20:00’a geldiğinde, “Kalbimin Sultanı” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil olacak. Aşkın farklı yönlerini anlatan tarihi dizi ile güzel bir akşam sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

Gece saat 23:45’de “Erkenci Kuş” adlı yeni başlayan renkli dizinin tekrar bölümü ekranlarda yerini alacak. Sevilen dizinin ilk bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını seyretmeyi unutmayın. 02:30’da “Kalbimin Sultanı” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geliyor. Hemen ardından saat 05:20’de “Hayat Bazen Tatlıdır” adlı bir başka dizinin tekrar bölümü ile yayına devam ediliyor. Renkli dizinin tekrar bölümünü sabaha karşı seyrederek güzel bir TV keyfi yapabilirsiniz.