Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ocak Perşembe

25 Ocak Perşembe gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni ile yayın akışındaki yerini alıyor. Siyasetten sağlığa, piyasadan ekonomiye, yaşamdan spora kadar aklınıza gelebilecek pek çok konuya dair güncel gelişmeleri Star ekranlarınız karşısından seyrederek öğrenebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Siyah İnci” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü yayına başlıyor. Sürükleyici ve nefes kesen yeni bölümü, sevdiklerinizle birlikte seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ocak Perşembe

Sabah 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni ile gündeme dair sıcak gelişmelerden haberdar edinebileceksiniz. Gündemi meşgul eden tüm haberler, objektif bakış açısıyla tarafsız şekilde ele alınıyor ve seyircilere tek tek aktarılıyor. Haber bülteninin bitiminde sonra 08:30’da “Beni Affet” adlı yerli dizinin tekrarını seyredebileceksiniz. 09:45’de ise diğer fenomen dizi “Adını Sen Koy” ekranlardaki yerini alacak. Sabahları dizi seyretmeyi seviyorsanız, bu iki dizinin tekrarını hafta içi her gün Star ekranlarınızdan seyredebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:00’a geldiğinde “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı sizlerle olacak. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmeleri ve gündemin merkezinde yer alan olaylar ayrıntılı şekilde ekranlarınıza yansıyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programı izlerken hem heyecanlı anlara tanıklık edecek hem de eğlence dolu bir TV keyfi gerçekleştirmiş olacaksınız.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ile karşılaşacaksınız. Hafta içi her gün aynı saatte Star ekranlarında yerini alan yayında, yine acıklı yaşam hikayeleri gerçeklerle yüzleştiriliyor. Cinayet olayları ve kayıp dosyaları stüdyonun deneyimli muhabir kadrosu sayesinde tüm detayları ile araştırılıyor. Gün ortasında fenomen dizilerin yeni bölümleri sizlerle oluyor. İlk olarak 16:00’da “Beni Affet” adlı dizi yayına başlayacak. Hemen ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü sevenlerini karşılayacak.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” adlı ana haber bülteni ile akşam haberlerini seyredebileceksiniz. Gündeme dair tüm gelişmeler, tarafsız ve ayrıntılı konu başlıkları ile seyirci kitlesine sunuluyor. 20:00’da “Siyah İnci” adlı dizinin yepyeni bölümü hayranları ile buluşacak. Yeni bölümde, Haza özgürlüğüne mutlu olurken, Sinan’ın alacağı kararlar ve hamleler tüm herkesi büyük bir şaşkına uğratacak… Sürükleyici yeni bölümü izlerken gelişen olaylara hayret edecek ve heyecan dolu anlar karşısında ekranlara bağlı kalacaksınız. 23:45’de “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı yerli dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Ardından 02:30’da “İstanbullu Gelin”, 04:40’da ise “Kara Sevda” adlı iki dizinin tekrar bölümü başlayacak.

Haberin Devamı