Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 24 Mayıs Çarşamba

Star TV’nin 24 Mayıs Çarşamba günkü yayın akışı her zamanki gibi Bugün isimli gündüz haber programı ile başlıyor. Gün boyu yayınlanan dizilerden ve programlardan sonra ise akşam kuşağında Kara Sevda dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. En çok izlenen dizilerden olan Kara Sevda’nın bu haftaki bölümü yine heyecanlı olacak gibi.

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 24 Mayıs Çarşamba

Star TV’nin bugünkü yayın akışı dünya gündemindeki son gelişmelerin aktarıldığı Bugün programıyla başlıyor. Gazete haberlerine ek olarak yaşanan son olayların aktarıldığı Bugün programından sonra en uzun soluklu dizilerden olan Beni Affet dizisinin tekrar bölümü ekranlarda olacak. Eğer bir önceki bölümü kaçırdıysanız bu bölümü kesinlikle izlemelisiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 09.30’da ise Duymayan Kalmasın isimli magazin programı Star TV ekranlarında olacak. Ünlüler dünyasında yaşanan son olaylar, kim kiminle nerede görülmüş, hepsini bu programdan öğrenebilirsiniz. Duymayan Kalmasın’dan hemen sonra ise saat 12.00’da İstanbullu Gelin dizisinin tekrar bölümü ekranlarda olacak.

Saat 14.45’te de uzun soluklu dizilerden birisi olan Beni Affet dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. 1188. bölümü ekranlara gelecek olan dizinin bu bölümünde Selçuk kendisi için şok etkisi yaratacak bilgileri öğreniyor.

Saat 16.00’da ise Zuhal Topal’la programı ekranlara gelecek. Bekârların ve yeniden dünya evine girmek isteyenlerin bu programı kaçırmaması gerek. Saat 19.00’da ise Star Haber ile dünyada yaşanan son gelişmeler yayınlanacak.

Haberin Devamı

Bugünün akşam kuşağında Kara Sevda dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Bu hafta 70. bölümü yayınlanacak olan dizide sonunda Emir ve Nihan boşanıyor. Fakat Emir elindeki hançeri Kemal’in kalbine saplayabilmek için fırsat kollamaktadır. Nihan ve Kemal mutlu sona daha yakındır. Kemal yola koyulduğunda ise asıl olaylar başlamaktadır.

Saat 23.45’te ise yerli bir dizinin tekrar bölümü Star TV ekranlarında olacak.