Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Mart Cumartesi

24 Mart Cumartesi gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Dolunay” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına gelecek. Sevilen dizinin son bölümünde yaşananları merak ediyorsanız bu tekrar bölümünü sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü ekranlarınız karşısına gelecek. Dizinin yeni bölümünde hayranlarını şaşırtacak pek çok olay yaşanıyor; Fazilet’in yapmış olduğu şeyler ortalığı birbirine katıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Mart Cumartesi

Sabah ilk olarak 07:00’da “Dolunay” adlı dizinin tekrarı ile başlayabileceksiniz. Sevilen dizinin son bölümünde yaşananlarını bu bölümden öğrenebilirsiniz. Ardından 08:00’da “Tepenin Uşakları” adlı renkli ve keyif dolu yerli sinema filmi ilk kez Star TV ekranlarında yer alacak. Sevilen filmi izleyerek kahvaltı saatlerinizi daha keyifli ve renkli hale getirebilirsiniz. 10:00’da “Star Life” adlı magazin programının yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Magazin gündemine özgü tüm gelişmeler detayları ile karşınıza çıkıyor. Ünlülerin yaşamına özgü tüm merak ettiğiniz konular detayları ile yayına geçiyor. Detaylı şekilde ele alınan VTR’lerden pek çok konuda bilgi edinebileceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Tülin Şahin ile Moda” adlı renkli ve keyifli moda programı ekranlarınıza geçecek. Yeni sezona özgü moda gelişmeleri ve ilkbahar-yaz kreasyonları hakkında bilgi edinmek istiyorsanız bu renkli yayını sakın kaçırmayın. 13:00’da “Jet Sosyete” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü gün ortasına geçiyor. Fenomen dizinin son bölümünde yaşananları merak ediyorsanız bu bölümü sakın kaçırmayın.

Haberin Devamı

Ardından 15:30’da “Ufak tefek Cinayetler” adlı yerli dizinin tekrar bölümü daha sizlerle oluyor. Komedi ve kahkaha dolu diziyi izlerken keyif dolu bir hafta sonu geçirebileceksiniz. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haberin nabzını tutan sağlık, yaşam, ekonomi, piyasa ve hava durumu gibi konu alanlarına özgü tüm gelişmeleri ekranlarınız karşısından öğrenebileceksiniz.

Gece kuşağında da sevilen dizilerin ve yabancı sinema filmlerinin tekrarlarını seyredebileceksiniz. 20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı fenomen dizinin yeni bölümünü izleyerek akşamınızı daha renkli ve keyifli hale dönüştürebilirsiniz. 00:15’de “İstanbullu Gelin” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile karşılaşabileceksiniz. Ardından 02:30’da “Ufak Tefek Cinayetler”, 04:40’da ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrarı yayına akışına geçiyor.