Gazete Vatan Logo

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 24 Haziran Cumartesi

STAR TV’nin 24 Haziran Cumartesi günkü yayın akışı erken saatlerde Çilek Kokulu isimli dizinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve birbirinden renkli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise yeniden ekranlara dönen Çarkıfelek isimli programın yeni bölümü yayınlanacak. STAR TV’nin 24 Haziran Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 24 Haziran Cumartesi

Star TV’nin 24 Haziran Cumartesi gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Çilek Kokusu isimli dizinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor ve ardından da İki Aile dizisinin tekrar bölümü ile devam ediyor. 10.00’da ise en çok izlenen magazin programlarından olan Star Life isimli program yayınlanacak. Ünlüler dünyasında meydana gelen olaylar, son gelişmeler bu saatte ayrıntılı olarak ekranlara gelecek.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12.00’da ise Star TV’nin yeni final yapan dizilerinden olan Kara Sevda dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Ardından ise Cesur Horoz isimli yabancı animasyon filmi ekranlara gelecek. Birbirinden komik karakterlere sahip olan filmde gülmek garanti!

16.45’te eski Yeşilçam filmlerinden olan Bizim Aile isimli sinema filmi yayınlanacak. Ardından ise Star Haber le birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen önemli olaylar ayrıntıları ile birlikte bu bültende ekranlara gelecek.

Bugünün akşam kuşağında ise yeniden ekranlara dönen Çarkıfelek programı var. Birbirinden renkli ve ünlü konuklarla birlikte eğlenceli dakikalar yaşanacak. 40 yıldır ekranlarda olan yarışma programı ayrıca en çok kazandıran ve ödül dağıtan yarışma programı olarak da biliniyor. Çarkıfelek programının yapımcılığını ise R Film üstleniyor.

Haberin Devamı

Çarkıfelek programından hemen sonra en çok izlenen komedi filmlerinden olan Recep İvedik serisi filmlerinden birisi Star TV ekranlarında olacak. Ardından ise yabancı sinema filmi San Andreas Depremi ekranlara gelecek. Film Kaliforniya’da meydana gelen ve büyük hasara yol açan bir depremi konu alıyor. Kötü şöhretiyle herkes tarafından bilinen San Andreas fayının kırılmasının sonucunda 9 şiddetindeki deprem ile Kaliforniya sallanır ve yerle bir olur. Her şeyse bir sonraki olayın başlangıcıdır.