Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 23 Mayıs Salı

Star TV’nin 23 Mayıs Salı günkü yayın akışı Bugün isimli haber programıyla başlıyor ve çeşitli programlar ve dizilerin tekrar bölümleri ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Anne dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Her bölümü gözyaşı ile izlenen dizinin bu bölümde de dram sahneleri yer alıyor. Bakalım bu bölümde anne ve kız birbirine kavuşabilecek mi?

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 23 Mayıs Salı

Star TV’nin 23 Mayıs Salı gününe ait yayın akışı saat 06.45’te Bugün isimli haber programı ekranlara gelecek. Gündemdeki son gelişmeleri öğrenebileceğiniz bu saatte yurt içinde ve yurt dışındaki olayları öğrenebilirsiniz. Haberlerden hemen sonra da saat 08.30’da en uzun soluklu dizilerden birisi olan Beni Affet dizisinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Eğer eski bölümü kaçırdıysanız bu bölümü izleyebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Beni Affet dizisinden sonra da saat 09.30’da Duymayan Kalmasın isimli magazin programı ekranlara gelecek. Magazin dünyasındaki son gelişmeler ve ünlülerin hayatlarında neler olduğunu bu saatte öğrenebilirsiniz. Saat 12.00’da da İstanbullu Gelin dizisinin tekrar bölümü ekranlarda olacak.

İstanbullu Gelin dizisinden hemen sonra da saat 14.45’te Beni Affet dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Saat 16.00’da da Zuhal Topal’la isimli kadın programı yayınlanacak. Bekârların ve tekrar evlenmek isteyenlerin adresi olan bu program yine yeni yuvaların kurulmasını sağlayacak.

Haberin Devamı

Saat 19.00’da ise Star Haber ekranlara gelecek. Gün boyu dünya üzerinde yaşanan son gelişmelerin yayınlanacağı bu saatte son gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Star TV’nin bugünkü akşam kuşağında ise Anne dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Her bölümüyle ayrı gözyaşı döktüren dizinin bu haftaki bölümü de dram dolu olacak. 29. bölümü yayınlanacak olan dizide Cengiz Zeynep’i kaçırıyor. Hayatındaki her kötü şey için Sinan’ı sorumlu tutan Cengiz çözümü Zeynep’i kaçırmakta bulur. Diğerleri ise ne kadar arasa da Zeynep’e dair bir iz bulamaz ve işler karışır.

Anne dizisinden hemen sonra da İstanbullu Gelin dizisinin tekrar bölümü ekranlara gelecek.