Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Ağustos Çarşamba

Star TV 23 Ağustos Çarşamba günü yayın akışı Aramızda Kalsın dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Ardından Hayat Bazen Tatlıdır yerli dizisi yayın akışında yerini alıyor. Öğle kuşağında Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası yayınlanıyor. Lezzetin Haritasından sonra Kiralık Aşk ve Fazilet Hanım ve Kızları yayın akışında yerini alıyor. Öğle kuşağında son olarak Dolunay dizisi yer alıyor. Akşam kuşağında San Andreas Fayı ve Son Oyun yabancı sinema filmi yayına giriyor. Gece kuşağında ise kaçıranlar için tekrarları yayınlanıyor. 23 Ağustos Çarşamba günü Star TV yayın akışının tüm detayları bu haberde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Ağustos Çarşamba

Star TV 23 Ağustos Çarşamba günü yayın akışı Aramızda Kalsın yerli dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Aramızda Kalsın’ın bu bölümünde tüm aile birbirine giriyor. Ardından Hayat Bazen Tatlıdır yerli dizisi tekrar bölümüyle 07.30’da yayınlanıyor. Bir gençlik dizisi olan Hayat Bazen Tatlıdır’ın bu bölümünde de macera devam ediyor. Dizilerin tekrar bölümlerinden sonra Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası Star TV ekranlarında sizlerle olacak. Ezgi Sertel gezdiği harika yörelerin tüm lezzetlerini ekrana getiriyor. Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası 09.30’da yayınlanacak.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.30’da Fazilet Hanım ve Kızları yerli dizisi tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Bu bölümde Fazilet’in yaptıkları herkesi şaşırtıyor. Bakalım bu yaptıkları Fazilet’in sonunu getirecek mi? Fazilet Hanım ve Kızları yerli dizisinin tekrar bölümünden sonra Kiralık Aşk yayınlanıyor. Sürprizlerle dolu bu bölüm 13.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak. Öğle kuşağında son yayınlanacak dizi ise Dolunay, tekrar bölümüyle ekrana gelen dizi 15.45’te yayınlanıyor. Nazlı ve Ferit’in birbirlerine olan duyguları karşılık bulabilecek mi?

Haberin Devamı

18.45’te Star Haber programı yayınlanıyor. Türkiye’den ve dünyadan farklı haberlerin yer aldığı haberleri mutlaka izlemelisiniz. Akşam kuşağı geldiğinde yabancı sinema filmi San Andreas Fayı yayın akışında yerini alıyor. Televizyonlarda ilk kez yayınlanacak olan San Adreas Fayı filmi macera türünde uyarlanmış. Oyuncu kadrosunda ise Dwayne Johnson ve Alexandra Daddario yer alıyor. Kaliforniya’da yaşanan felaketten sonra pilot Ray’in ailesini kurtarmak için gösterdiği çaba filmde konu alınmıştır.

00.15’te gerilim ve suç türünde yabancı sinema filmi Son Oyun yayınlanıyor. Filmin kadrosunda Rade Serbedzija, Morgan Freeman, Robert Forste, Corey Johnson ve Antonio Banderas gibi efsanevi oyuncular yer alıyor. Gerilim ve aksiyon sahnelerinin hız kesmeden devam ettiği filmden gözlerinizi ayıramayacaksınız. Son Oyun filmi bittikten sonra kaçıranlar için tekrar olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

04.00’da Star TV ekranlarında Aşka Tutsak yerli dizisi tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Ardından Aramızda Kalsın dizisinin tekrar bölümünü Star Tv ekranlarında izleyebilirsiniz.