Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Nisan Cumartesi

21 Nisan Cumartesi gününe ait olan Star TV yayın akışı sabah 06:00’da “Öyle Yada Böyle” adlı yerli sinema filmi ile ekranlara dahil olacak. Sabahın ilk saatlerinde komedi dolu bi filmi izleyerek güne başlayabilirsiniz. Star ekranlarınızı renklendiren film mükemmel bir sabah geçirmenizi mümkün kılıyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin yeni bölümü ekranlarınızı renklendirecek. Hafta sonlarının fenomen dizi ile akşamınız çok daha keyifli ve sürükleyici geçiyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Nisan Cumartesi

Sabah saat 06:00’da “Öyle Yada Böyle” adlı yerli sinema filminin tekrar bölümü başlayacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan film ile mükemmel anlar yaşayabilirsiniz. Ardından 07:00’da “Dolunay” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen fenomen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını mutlaka değerlendirmelisiniz. 07:45’de “Tepenin Uşakları” adlı yerli sinema ile yayın akışı devam edecek. Karadeniz’de çekilen bu sevilen film ile sabah saatlerinizi renkli ve keyifli kılabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 10:00’a geldiğinde, “Star Life” adlı magazin programı ekranlar karşısında yerini alacak. Magazin dünyasına ait tüm merak edilen detayları bu programdan detayları ile birlikte öğrenebileceksiniz. Magazin dünyasına ait tüm sıcak gelişmeler ve detaylar bu programda ele alınıyor. Saatler 12:00’a geldiğinde, “Tülin Şahin ile Moda” adlı renkli kadın yayını sizlerle olacak. Yeni sezona özgü moda gelişmelerini ve yeni kreasyonları bu programdan tek tek detayları ile birlikte öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

13:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizinin yeni bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü sakın kaçırmayın. 15:45’de “Jet Sosyete” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçecek. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni ekranlar karşısına çıkıyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan piyasaya kadar tüm merak edilen konu alanlarına özgü gelişmeleri bu haber bülteninden öğrenebileceksiniz.

20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin yeni bölümü ile akşam kuşağına giriş yapılıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü izleyerek mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Ardından 21:00’da “Cumhurbaşkanı ile Özel” adlı güncel yaşam programı yayına başlıyor. Gündeme dair farklı konularda bilgi sunan programdan pek çok açıklayıcı bilgiler edinebileceksiniz. 22:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 00:15’de “Avlu” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında yerini alıyor. 02:30’da “Emicem Hospital” adlı yerli sinema filminin, 05:30’da ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü yayında göze çarpıyor.

Haberin Devamı