Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Mart Çarşamba

21 Mart Çarşamba gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Ufak Tefek Cİnayetler” adlı polisiye dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Her karesinde farklı olaylara ve gerilim dolu anlara vurgu yapan diziyi sabahın ilk saatlerinde sevdiklerinizle birlikte seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Börü” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızı renklendiriyor. “Mahalle” adıyla devam eden 4. bölüm, tüm seyircilere yine heyecan ve aksiyon dolu anlar yaşatıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalınız.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Mart Çarşamba

Sabah ilk olarak Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Polisiye kesitler sunan dizinin son bölümünü seyredemediyseniz bu tekrarını sakın seyretmeyi unutmayın. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrarını seyrederek yayın akışına devam edebileceksiniz. Fenomen dizinin bu tekrarlarını hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınız karşısından izleyebileceksiniz. Ardından 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı bir başka sevilen dizinin daha tekrar bölümü başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde bu fenomen dizileri izleyerek güne daha renkli ve heyecanlı bir başlangıç yapabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı fenomen magazin programı ekranlarınıza dahil olacak. Magazin dünyasının tüm merak edilen sıcak gelişmelerini, ayrıntılı şekilde bu renkli programdan öğrenebileceksiniz. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan yayında, gündeme bomba gibi düşen tüm magazinsel olaylar ele alınıyor ve birbirinden farlı renkli anlar yaşanıyor. 13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı yayında olacak. Yıllar öncesine ait faili meçhul kayıplar ve tüyler ürperten cinayet olayları masaya yatırılıyor ve detayları ile seyirci kitlesine aktarılıyor.

Haberin Devamı

16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısında yerini alacak.Sevilen dizinin yeni bölümü ile gün ortanıza daha renkli bir atmosfer kazandırabilirsiniz. Ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı diğer sevilen dizinin yepyeni bölümünü seyredebileceksiniz. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni ile haberler karşınızda olacak. Sağlık, yaşam, ekonomi, piyasa, emlak ve politika gibi akla gelebilecek pek çok konu alanına özgü gelişmeler detaylı şekilde ekranlarınıza aktarılacak.

20:00’da “Börü” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü ile yayın akışına devam edilecek. Farklı kesitleri ile ekranlara dahil olan dizi, çarşamba akşamlarınızın daha keyifli geçmesini sağlayacak. 23:00’da “Jet Sosyete” adlı sevilen yerli dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. Ardından 01:30’da “Fazilet Hanım ve Kızları”, 04:00’da ise “Kara Sevda” adlı iki dizinin tekrar bölümlerini izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı