Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Kasım Salı

21 Kasım Salı gününe ait yayın akışı sabah 06:45’de “Bugün” adlı canlı yayın programı ile başlıyor. Haber tadında geçen renkli programda siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan hemen hemen tüm konu başlıklarına dair gelişmeler bulabileceksiniz. Sabahları erken kalkıyorsanız güne “Bugün” adlı program ile dolu dolu bir güne başlangıç yapın. Akşam kuşağında ise “Ufak Tefek Cinayetler” adlı yerli dizi yine merak uyandırıcı gelişmeleri ile yepyeni bir bölümü ekranlarınıza getiriyor. Bomba gibi bir gelişmelerle ekranlarınıza çıkan yeni bölümü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Kasım Salı

Sabahın ilk saatlerinde ekranlarınıza “Bugün” adlı program dahil olacak. Tüm merak ettiklerinizi güne başlar başlamaz programdan öğrenebilirsiniz. Hemen ardından 08:30’da “Hayat Sırları” adlı yerli dizinin tekrar bölümü başlıyor. Ailenin birbirinden sakladığı sırlar ile her bölümde heyecanınızı diri tutan dizinin yeni bölümlerini seyredemediyseniz mutlaka bu tekrarını değerlendirin.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı başlayacak. Magazin gündemine oturan tüm gelişmeleri ekranlarınızdan seyredebileceksiniz. Ünlülerden internet fenomenlerine kadar giden tüm renkli konu başlıkları karşısında kah gülebilir kah hüzünlenebilirsiniz. Magazin severleri mutlu edecek bu bölümü izlerken güzel vakitler geçirebileceksiniz.

Saat 13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı yaşam programı canlı yayına geçerek yürek burkan farklı olayları ele alıyor. Cinayetten kayıp dosyalarına kadar tüm acıklı yaşam hikayeleri karşınıza çıkıyor. Olayların aydınlığa kavuşması için çabalayan ve gerçeklerle yüzleştiren programın güçlü muhabir kadrosu ile tüm konular çözüme kavuşacak.

Haberin Devamı

Öğlen saatlerinde yerli dizi iki dizinin yeni bölümü sizlerle... İlk olarak 15:30’da “Beni Affet” adlı dizi yeni bölümü ile karşınıza çıkacak. Hemen ardından saat 17:15’de ise “Adını Sen Koy” adlı sevilen gündüz kuşağı dizisinin yeni bölümü sizlerle olacak.

19:00’da “Star Haber” bomba gibi gelişmelerle ekranlarınıza yansıyor. Gündemin en merak edilen ve en çok konuşulan konuları tüm ayrıntıları ile sizlerle… Spordan hava durumuna, siyasetten ekonomiye, sağlıktan yaşama kadar uzanan tüm konu başlıkları tek tek ele alınıp çarpıcı şekilde sizlere aktarılacak. 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı yerli dizinin yeni bölümü ile birbirinden renkli anlara ve maceraya hazır olun. Saat 23:45’de İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrarı başlayacak. 02:30’da “Hayat Sırları” adlı dizinin, saat 04:40’da ise “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı yaşam programının tekrarı bir kez daha yayına geçecek.

Haberin Devamı