Gazete Vatan Logo

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 20 Haziran Salı

STAR TV’nin 20 Haziran Salı günkü yayın akışı erken saatlerde Güzel Köylü dizisinin tekrar bölümü ile başlıyor. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Anne’nin final bölümü ekranlarda olacak. Her bölümü ile izleyiciyi ağlatan dizi final yapıyor.

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 20 Haziran Salı

Star TV'nin 20 Haziran Salı gününe ait yayın akılı saat 06.15'te Güzel Köylü dizisinin eski bölümlerinsen birisi ile başlıyor. Ardından da saat 06.45'te Bugün isimli haber bülteni ekranlarda olacak. Öncesinde ve gün içerisinde yaşanan önemli gelişmeler detayları ile birlikte bu saatte aktarılacak. Ardından ise en uzun soluklu günlük dizilerden olan Beni Affet dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.30'da ise uzun bir aradan sonra tekrardan ekranlara dönen Türk Malı Aile Komedisi dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak. Ardından ise Duymayan Kalmasın isimli magazin programı ekranlarda olacak. Magazin dünyasındaki son gelişmeler konuklarla birlikte bu programda konuşulacak ve tartışılacak.

14.30'da ise Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası isimli yaşam programı yayınlanacak. Ülkemizdeki lezzetler ve sağlıklı beslenmenin ip uçları bu programda anlatılacak. 16.00'da ise Zuhal Topal'la isimli kadın programı yayınlanacak. Bekarların ve yeniden aile kurmak isteyenlerin kayıldığı programda adaylar taliplerini bekliyor.

Haberin Devamı

19.00'da ise Star Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte bu saatte aktarılacak. Bugünün akşam kuşağında ise sevilen dizi Anne’nin final bölümü ekranlarda olacak. 33. Bölümü ile ekranlara veda edecek olan dizide yine dram dolu bir bölüm geliyor. Zeynep, Turna'nın katil ile aynı evde kalmasını kabul edememektedir. Son gelişmeler ise Şule için sınıra ulaşmıştır. Bu yüzden Cengiz'i karşısına alır. Cengiz ise ne yapar eder Şule'yi ikna etmeyi başarır. Peki Cengiz gerçekte masum mu yoksa suçlu mu? Hepsi ve daha fazlası bu akşam Star TV ekranlarında!

Anne dizisinin final bölümünden sonra ise sevilen dizi Cesur ve Güzel'in tekrar bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. 02.00'da ise Fatih Çıtlak ile Ramazan Bereketi programı yayınlanacak ve orucun öneminden bahsedilecek.