Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 19 Ağustos Cumartesi

Star TV 19 Ağustos Cumartesi günü yayın akışı Kaçak Gelinler ve İki Aile dizilerinin tekrar bölümleriyle başlıyor. Dizilerin tekrar bölümleri bittikten sonra Star Life Magazin programı yayın akışına giriyor. Ardından Ateş Böceği yerli dizisi ve yabancı sinema filmi Büyük Göç Star TV ekranlarında sizlerle olacak. Akşam kuşağının açılışını Star Haber yapıyor. Haber programından sonra da yarışma programı Çarkıfelek yayınlanıyor. Çarkıfelek’ten sonra ise yabancı sinema filmi Labirent: Ölümcül Kaçış TV’de ilk kez Star TV ekranlarında yayında olacak. 19 Ağustos Cumartesi günü Star TV yayın akışının tüm detayları bu haberde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 19 Ağustos Cumartesi

Star TV 19 Ağustos Cumartesi günü yayın akışı Kaçak Gelinler yerli dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Yüzleri bir türlü gülmeyen gelinlerin hikayesi Star TV ekranlarında! Kaçak Gelinler’den sonra bir başka Star TV dizisi İki Aİle tekrar bölümüyle beraber sizlerle olacak. Sabahın erken saatlerinde eğlenceli dakikalar geçirmek istiyorsanız, İki Aile 07.30’da Star TV’de!

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da magazin programı Star Life yeni bölümüyle Star TV ekranlarına geliyor. Star Life magazin programının ardından ise yerli dizi Ateş Böceği yayın akışında yerini alıyor. Tekrar bölümüyle yayınlanacak olan dizinin bu bölümünde ortalık karışıyor. Ateş Böceği saat 12.15’te Star TV ekranlarında sizlerle olacak. Ateş Böceği yerli dizisinden sonra yabancı sinema filmi Büyük Göç Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Aksiyon filmleri arasında büyük bir yeri olan Büyük Göç filmi 15.45’te Star TV sabah kuşağında!

18.45’te akşam kuşağı Star Haber programıyla başlıyor. Tüm sıcak gelişmeleri en hızlı ve güvenilir kaynaktan öğrenmek için 18.45’te Star TV’yi izleyebilirsiniz. Haber programı bittikten sonra ise Star TV akşam kuşağının en eğlenceli programı Çarkıfelek ekrana geliyor. Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla gerçekleşen programda yarışmacılar eğlenceli dakikalar geçiriyor ve yarışma sonucunda büyük ödülün sahibi olmak için çabalıyorlar. Çarkıfelek yeni bölümüyle 20.00’da Star TV ekranlarında!

Haberin Devamı

22.00’da TV’de ilk kez yabancı sinema filmi Labirent: Ölümcül Kaçış Star TV’de yayınlanıyor. Dylan O'Brien, Aml Ameen ve Will Poulte’ın başrollerinde yer aldığı film bilimkurgu, macera ve aksiyon türünde uyarlanmış. Hayata tutunmaya çalışan bir karakterin başına gelenleri bu filmde seyredebilirsiniz. Film bittikten hemen sonra kaçıranlar için saat 00.15’te tekrar yayınlanacaktır.

02.00’da 46 Yok Olan yerli dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Ardından bir başka yerli dizi Aramızda Kalsın’ın tekrar bölümü yayın akışında yerini alıyor. Son olarak da Kaçak Gelinler dizisi yayın akışının kapanışında yer alıyor.

Haberin Devamı