Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Mayıs Çarşamba

16 Mayıs Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin heyecan dolu tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Sabah saatlerinde başlayan dizi ile mükemmel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Taşıyıcı: Son Hız” adlı yabancı sinema filmi ile yayın akışı devam ediyor. Aksiyon ve macera dolu film ile mükemmel bir gün ortasına başlayabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Mayıs Çarşamba

Sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da başlayan “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrarı sizlerle olacak. Hemen ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü yayındaki yerini alıyor. Heyecan dolu anlar yaşatan dizi ile mükemmel bir TV keyfi yapabilirsiniz. Saatler 09:45’e geldiğinde, “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrarı ile karşılaşacaksınız. Sabaha erken başlayanlardansanız bu sevilen dizilerin tekrar bölümlerini kaçırmayın. 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı sizlerle olacak. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programdan magazin dünyasına ait pek çok konuda bilgiler edinebilirsiniz. Ünlü yaşamını meşgul eden tüm sıcak gelişmeler ekranlarınız karşısında öğrenebileceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ekranlara geçiyor. Gün ortasında başlayan programdan yıllar öncesi yaşanmış kayıp dosyalarından cinayet olaylarına kadar pek çok konu ele alınıyor. Acıklı hikayeleri ile ekranlar karşısına gelen programı keyif içinde seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken eğlence ve keyif dolu bir gün ortasına başlangıç yapabilirsiniz. Ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü ile yayın devam edecek. Nefes kesen yeni bölümü izlerken yine birbirinden farklı olaylar silsilesi ile karşılaşacaksınız. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni yayına geçecek. Bülteni seyrederken sağlıktan yaşama, ekonomiden siyasete, emlaktan piyasaya kadar tüm konu alanları hakkında bilgiler edinebileceksiniz.

20:00’da “Taşıyıcı: son Hız” adlı yabancı sinema filmi yayına başlıyor. Ekranların sevilen dizisini izlerken heyecan dolu bir akşama hazır olun. 23:45’de “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. Aksiyon dolu anlar vaat eden dizi ile gecenize hareketlilik katabilirsiniz. 02:15’de “Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi” adlı program yayına başlıyor. Ardından 03:40’da “Güzel Köylü”, 05:30’da ise “Kara Sevda” adlı iki dizinin tekrar bölümü ekranlara geçiyor.

Haberin Devamı