Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Kasım Çarşamba

15 Kasım Çarşamba günü Star TV, sabah 06:45’de “Bugün” adlı güncel program ile yayın akışı başlıyor. Celal Pir’in sunumuyla ekranlara gelen programda siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan pek çok konu başlıklarına dair olan gelişmeleri görebileceksiniz. Sohbet havasında ve haber tadında olan program ile dolu dolu bir güne başlangıç yapabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Hayat Sırları” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayına geçecek. Sırlarla dolu dünyada yine farklı gelişmeler seyircilerini bekliyor, yeni bölümü mutlaka izlemeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Kasım Çarşamba

Sabahın ilk saatlerinde başlayan “Bugün” adlı programdan gündeme dair tüm merak edilen gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Hemen ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı yerli dizinin tekrarını seyredebileceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı canlı yayın programı ile ekranlarda yerini alıyor. Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil sunumuyla devam eden programda en güncel magazin gelişmeleri ve haberleri ele alınıyor. Yine sanatçılardan internet fenomenlerine kadar tüm ünlü camiasına ait en çok konuşulan konular değerli konuklar eşliğinde masaya yatırılacak.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı yaşam programı canlı yayınıyla ekranlarınızda yerini alıyor. Kayıp dosyalarından cinayete kadar pek çok farklı konu çözüme kavuşturuluyor. Acıklı hikayelerin ardında yatan gizemli sır perdeleri yine gerçeklerle buluşturulacak. Öğle saatlerinde ise sevilen iki yerli dizinin yeni bölümü yayında yerini alıyor.

15:30’da “Beni Affet” adlı yerli dizi yepyeni bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin bitiminden sonra 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü başlayacak. Saatler 19:00’ı gösterdiğinde ise “Star Haber” ekranlardaki yerini alıyor. Gündemin nabzını yoklayan en güncel gelişmelerden ana haber bülteni sayesinde haberdar olabileceksiniz. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar pek çok alanı kapsayan ayrıntılı konu başlıkları sayesinde verimli bir haber saati geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Hayat Sırları” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkıyor. Ayşen-Seher, Hakan-Şirin arasında gelişen olaylar silsilesi karşısında bazen hayretlere düşebilir bazen de hüzünlü dakikalar geçirebilirsiniz. Dizinin bitiminden sonra 23:45’de “Söz” adlı yerli dizinin tekrarı sevenleri ile bir kez daha buluşuyor. Aksiyon, macera ve gerilim dolu saatler geçirmek istiyorsanız sakın kaçırmayın. 02:30’da “Dolunay” adlı dizinin, 04:40’da ise “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı yaşam programının tekrarı ile karşılaşacaksınız.