Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Nisan Cumartesi

14 Nisan Cumartesi gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 06:00’da “Olaylar Olaylar” adlı komedi dolu yerli film ile mükemmel bir sinema keyfi gerçekleştirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü yayın akışında yerini alacak. Sevilen sürükleyici ile heyecan dolu bir hafta sonu geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkımda daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Nisan Cumartesi

Sabah ilk olarak 06:00’da “Olaylar Olaylar” adlı film ile kahkaha dolu bir sabah geçirebileceksiniz. Hemen ardından 06:45’de “Jet Sosyete” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. Mükemmel kadrosu ile öne çıkan dizinin son bölümünde neler yaşandığını merak ediyorsanız bu tekrarını izlemeyi unutmayın. Saatler 10:00’da “Star Life” adlı magazin programı yayına başlayacak. Ünlü camiasına ait en bomba gelişmeleri bu magazin programını seyrederken öğrenebileceksiniz. 12:00’da “Tülin Şahin ile Moda” adlı keyif dolu moda yayını ekranlar karşısına dahil oluyor. 2018 yaz-kış kreasyonunu gözler önüne seren renkli programdan moda dünyasına dair tüm merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü yayında yerini alacak. Polisiye kesitler sunan dizinin son bölümünde neler yaşandığını merak ediyorsanız bu tekrarını izleyebilirsiniz. 16:00’da “Avlu” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak. Polisiye kesitler sunan dizi ile mükemmel bir gün ortası geçirebileceksiniz. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına geçecek. Gündeme özgü tüm yaşanmışlıklar ayrıntıları ile bu akşam bülteninde ele alınıyor. Siasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan piyasaya kadar pek çok konu alanına özgü sıcak gelişmeler yayın akışında yerini alıyor.

Haberin Devamı

20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin heyecan dolu yepyeni bölümü ekranlarınızda. Sevilen fenomen dizi ile hafta sonu akşamınız çok daha renkli ve keyifli geçecek. 00:15’de “5 Dakkada Değişir Bütün İşler” adlı yerli sinema filmini seyredebileceksiniz.

01:45’de “Sinbad ve Lanetli Ruhlar” adlı yabancı sinema filmi sizlerle oluyor. Sinema filmi ile heyecan ve renk dolu anlar geçirebileceksiniz. 03:15’de “5 Dakkada Değişir Bütün İşler” adlı komedi dolu yabancı sinema filmi ile yayın akışı devam ediyor. 04:50’de ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz.