Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Mart Salı

13 Mart Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Söz” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile ekranlara geçiyor. Heyecanlı ve renkli kesitler sunan dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını sabah kuşağından izleyerek tüm merak ettiğiniz konulara cevap bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü ile güzel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Mart Salı

Sabah ilk olarak 07:00’da “Söz” adlı diziyi seyrederek güne başlayabileceksiniz. Gerilim ve aksiyon dolu kareleri ile tüm hayranlarını harekete geçiren dizi, sabahınızı daha hareketli kılacak. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Aile hikayesini ele alan dizi, hafta içi her sabah aynı saatte ekranlarınız karşısına çıkıyor. Ardından 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı bir diğer fenomen dizinin tekrarı ile karşılaşabileceksiniz. Sevilen diziyi, kahvaltı saatlerinizde ailenizle birlikte seyrederek güzel anlar geçirebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı sizlerle olacak. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programda ünlülerin yaşamına özgü pek çok gelişme ele alınıyor ve yaşananlar tüm detayları ile magazin severlere aktarılıyor. 13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza dahil olacak. Hayatın içinden çıkan pek çok gündem konusu bu yayının konusu oluşturuyor. Kayıplar ve yaşanmış cinayet olaylar irdeleniyor ve muhabir kadrosunun detaylı araştırmaları ile çözülmeye çalışılıyor.

Haberin Devamı

16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınızda olacak. Sevilen dizinin nefes kesen yeni bölümünü kahvenizi yudumlarken izleyebilir birbirinden renkli anlara tanıklık edebilirsiniz. Hemen ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı diğer dizinin sevilen yeni bölümü yayına geçiyor. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni ile yayın akışı devam ediyor. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini ve gündeme bomba gibi düşen konularını bu akşam bülteninden ayrıntıları ile öğrenebileceksiniz.

20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Heyecan dolu kesitlerle zenginleştirilmiş yeni bölümde yine hayret edici gelişmeler yaşanacak. 23:45’de bir başka yerli dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 00:15’de “Jet Sosyete” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarınıza dahil olacak. Ardından 02:15’de “Söz” adlı dizinin tekrarı sizlerle oluyor. 04:30’da ise “Kara Sevda” adlı fenomen dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçiyor.

Haberin Devamı