Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Mayıs Cumartesi

12 Mayıs Cumartesi gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Dolunay” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Ekranları renklendiren sevilen dizi ile sabahınızı çok daha renkli ve keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışında yerini alacak. Hafta sonlarının heyecanlı dizisi ile yine güzel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Mayıs Cumartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak “Dolunay” adlı dizinin tekrar bölümü ekranları renklendirecek. Sevilen fenomen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız sabah saatlerinde tekrarlarını izlemeyi unutmayın. Ardından 07:45’de “Söz” adlı diğer fenomen dizi daha sizlerle olacak. Polisiye kesitler sunan dizi ile sabah saatlerinde güzel anlara tanıklık edebilirsiniz. 10:00’da “Star Life” adlı magazin programı yayın akışına geçiyor. Magazin dünyasının tüm gelişmelerini detaylı şekilde ekranlara yansıtan programı sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel anlar yaşayabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:15’de “Tülin Şahin ile Moda” adlı eğlenceli moda haberleri karşınıza çıkacak. Moda dünyası hakkındaki tüm gelişmeleri ve yeni kreasyonları bu gündüz kuşağı programından takip edebilirsiniz. 13:30’da “Jet Sosyete” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın devam ediyor. Sevilen dizinin komedi dolu kesitleri ile güzel bir gün ortasına şimdiden hazır olun.

15:45’de “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ekranları renklendiriyor. Star ekranlarının bu sevilen dizisi ile güzel bir cumartesi günü geçirebilirisiniz. Dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını izlemeyi unutmayın. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni ekranlar karşısında yer alacak. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri tek tek bu akşam bülteninden izleyebilme imkanı elde edeceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Akşam saatlerinizi renklendiren dizide yine birbirinden farklı anlar yaşanıyor. Şaşırtıcı anlara tanıklık etmenizi sağlayan dizi ile mükemmel anlar geçirebilirsiniz. Gece saatlerinde ise sevilen dizilerin ve filmleri tekrar bölümleri ekranlara geçiyor. 00:15’de “Hayatın Anlamı” adlı yabancı sinema filmini izleyebilirsiniz. 02:15’de “Hayatın Anlamı” adlı sinema filminin tekrarı yayına başlıyor. 03:50’de “Ayşecik ile Ömercik” adlı yerli sinema filmi başlayacak. 05:20’de ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrarı sizlerle olacak.