Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Ağustos Cumartesi

Star TV 12 Ağustos Cumartesi günü yayın akışı gündüz kuşağı Kaçak Gelinler ve İki Aile yerli dizilerinin tekrar bölümleriyle başlıyor. Ardından yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Star TV ekranlarına Star Life magazin programı geliyor. Öğle vakitlerinde Entelköy Efeköy’e Karşı yerli sinema filmi yayın akışında yerini alıyor. Akşam kuşağı başlangıcını Çarkıfelek yarışma programı yeni bölümüyle yapıyor. Çarkıfelek’ten sonra yabancı sinema filmi Tanrının Kitabı Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Yayın akışında gece vakti geldiğinde de dizi ve yabancı sinema filminin tekrarları yer alıyor. 12 Ağustos Cumartesi günü Star TV yayın akışının tüm detayları bu haberde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Ağustos Cumartesi

06.00’da Kaçak Gelinler yerli dizisinin tekrar bölümü Star TV ekranlarında olacak. 06.00’da dizinin tekrar bölümünün ardından 07.00’da başka bir tekrar bölümü daha yayınlanacak. Saatler 07.30’u gösterdiğinde ise tek bir aile olmaya çalışan iki farklı ailenin aynı evde geçen hikayesiyle İki Aile yerli dizisi yayınlanıyor. Ardından ekranların en fazla izlenen magazin programı Star Life yayın akışında yerini alıyor. Sabah saatlerinde magazin haberlerinin tümünü Star Life programından öğrenebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12.00’da yerli dizi Türk Malı Aile Komedisi yayına giriyor. Tekrar bölümüyle yayınlanan dizinin bu bölümünde Erman başına açtığı olayların içerisinden çıkamıyor. Erman’ın çabalarını izlerken eğlenceli dakikalar yaşayacaksınız. Türk Malı Aile Komedisi bittikten sonra ise yayına Kiralık Aşk yerli dizisi geliyor. Kiralık Aşk dizisi de tekrar bölümüyle yayınlanan diziler arasında… Kiralık Aşk’ın bu bölümünde de aşk çıkmazı devam ediyor. Bakalım bu bölümde aşk çıkmazı son bulacak mı? Kiralık Aşk 13.30’da Star TV ekranlarında!

Haberin Devamı

16.30’da yerli sinema filmi Entelköy Efeköy’e Karşı yayınlanıyor. Ege’nin sakin bir köyünde, şehrin tüm kargaşasından uzak olarak yaşayan köylü halkı termik santral kurmak için köylerine gelen kişileri görünce filmde olaylar başlıyor. Entelköy Efeköy’e Karşı filminden sonra Star Haber akşam kuşağındaki yerini alıyor.

20.00’da Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez programı Çarkıfelek yayınlanıyor. Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla ekrana gelen Çarkıfelek’in yeni bölümünde farklı yarışmacılar yer alıyor. Sorulan sorulara doğru cevaplar verip hediyeler kazanmak isteyen yarışmacıların en büyük destekçisi şansları! Çarkıfelek’in bu bölümünde bakalım büyük ödül olan arabanın sahibi olunabilecek mi?

22.00’da yabancı sinema filmi Tanrının Kitabı yayına giriyor. Gary Oldman, Denzel Washington’ın başrollerini paylaştığı filmde kıyametin koptuğu dünyanın tek kurtuluşu Eli’nin koruduğu kitaptır. Fakat kitabın peşinde hırsızlar ve silahşörler de bulunmaktadır. Dram, korku ve suç türünde uyarlanan film 22.00’da Star TV ekranlarında!

Haberin Devamı

00.30’da Entelköy Efeköy’e Karşı yerli sinema filminin tekrarı verilmektedir. Hemen ardından yayın akışı tekrarlarla devam ediyor. 02.30’da 46 Yok Olan, 04.45’te ise Aramızda Kalsın yerli dizilerinin tekrar bölümlerini Star TV ekranlarında bulabilirsiniz.