Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 09 Haziran Cumartesi

09 Haziran Cumartesi gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Dolunay” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile ekran karşısına çıkacak. Heyecan dolu kesitler sunan dizi ile sabahınızı renkli ve keyifli kılabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin final bölümü yayına başlıyor. Sevilen dizinin heyecan dolu yeni bölümünü keyif içinde seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 09 Haziran Cumartesi

Sabah saat 07:00’da “Dolunay” adlı dizinin tekrar bölümü yayında yer alacak. Sabaha erken başlayanlardansanız bu renkli dizinin tekrarını izlemeyi unutmayın. 08:00’da “Sabit Kanca 2” adlı yerli sinema filmi yayın akışına geçiyor. Komedi dolu kesitleri ile ekranları renklendiren film mükemmel bir gün hafta sonu geçirmenize yardım ediyor. 10:00’da “Star Life” adlı magazin programı yayın akışına geçecek. Ünlü camiasını ilgilendiren tüm gelişmeleri detayları ile birlikte bu magazin programından seyredebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Avrupa’dan Anadolu’ya” adlı yaşam programı karşınıza çıkıyor. Programı seyrederken birbirinden farklı doğal lezzetleri tanıma imkanı elde edeceksiniz. 13:15’de “Jet Sosyete” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Star ekranlarının bu fenomen dizisini izlerken mükemmel bir gün ortası geçirebileceksiniz. Aksiyon ve heyecan dolu kesitler sunan dizi tüm hayranlarını ekranları karşısına topluyor.

15:45’de “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Fenomen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız hafta sonuna özel yayına geçen tekrarını sevdiklerinizle birlikte seyredebilirsiniz. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haber bülteninden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin yeni bölümünü seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Final bölümü ile yayına geçen dizi mükemmel bir gün geçirmenize yardım ediyor.

00:15’de “Sabit Kanca 2” adlı komedi filminin tekrarını izleyebileceksiniz. 01:45’de “Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi” adlı sahur programının tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Hemen ardından 03:30’da “Tepe’nin Uşakları” adlı yerli sinema filmi sizlerle olacak. 05:30’da ise “Güzel Köylü” adlı dizinin tekrar bölümü yayında yer alacak. Final olan dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün aynı saatte star ekranlarınız karşısından izleyebileceksiniz.