Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Mayıs Salı

08 Mayıs Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saatlerinde ilk olarak “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Polisiye kesitler sunan dizinin tekrar bölümünü seyrederek sabahınızı çok daha renkli ve sürükleyici hale dönüştürebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yepyeni bölümü yayına geçiyor. Polisiye kesitler sunan heyecanlı dizi ile mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Mayıs Salı

Sabah saat 07:00’da “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Heyecan dolu dakikalar sunan dizi ile sabahınız çok daha renkli geçecek. Ardından Star ekranlarının vazgeçilmez dizisi “Beni Affet” başlıyor. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlara dahil olan dizi ile mükemmel anlar yaşayabilirsiniz. Dizinin yeni bölümlerini izleyebilme fırsatınız yoksa hafta içi her gün aynı saatte tekrar bölümlerini takip edebilirsiniz. 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı diğer sevilen dizi başlıyor. Aşk temalı kesitler sunan dizi ile kahvaltı saatlerinizi çok daha heyecanlı ve keyifli hale getirebilirsiniz. 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı ile yayın devam edecek. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programdan magazin dünyasını meşgul eden tüm gelişmeleri analiz edebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı yayında olacak. Hayatın farklı dönemlerine ışık tutan programda kayıplardan yaşanmış cinayet olaylarına kadar pek çok konu ele alınacak. 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçecek. Sevilen dizinin yeni bölümünde yine birbirinden heyecanlı ve srükleyici anlar yaşanacak. Hemen ardından da 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Sevilen iki diziyi gün ortasında seyrederek birbirinden güzel anlara tanıklık edebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni karşınıza çıkacak. Siyaset, emlak, politika, yaşam, spor, hava durumu ve trafik/yol bilgisi gibi daha pek çok konudaki gelişmeleri bu akşam bülteninden seyredebilirsiniz. Gündemi meşgul eden tüm detaylar sizlerle olacak. 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Heyecan dolu kesitler sunan dizinin yeni bölümünde birbirinden farklı gelişmeler meydana geliyor. 00:15’de “Avlu” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Ardından 03:00’da “Jet Sosyete”, 05:20’de ise “Kara Sevda” adlı iki dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak.