Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Haziran Perşembe

07 Haziran Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen fenomen dizinin tekrarını seyrederek güzel bir sabah geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin heyecan dolu yeni bölümü yayın akışına geçiyor. Sezon finaline giren dizinin son bölümünü izleyerek akşamınızı çok daha keyifli ve sürükleyici hale dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Haziran Perşembe

Sabah saat 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Hemen ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. Ekranların sevilen dizisini hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü yayına başlıyor. Sevilen bu iki dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün Star ekranlarınızdan izleyebileceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı canlı yayın programı karşınıza çıkacak. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan yayından magazin dünyasını meşgul eden tüm gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Ünlü camiasını ilgilendiren tüm gelişmeler detayları ile birlikte ekranlara aktarılacak. 13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı yayına başlıyor. Kayıp dosyalarından işlenmiş cinayet olaylarına kadar tüm acıklı yaşanmışlıklara bu programda tanık olabileceksiniz.

16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yeni bölümü yayında olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü izleyerek güzel bir gün ortası geçirebilirsiniz. Aksiyon ve heyecan dolu kesitleri ile ekranları renklendiren diziyi hafta içi her gün takip edebilirsiniz. Ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümünü seyredebilirsiniz. Saatler 19:00’a geldiğinde, “Star Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haber bülteninden gündemi meşgul eden tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri görebileceksiniz. Sağlıktan siyasete, emlaktan politikaya, yaşamdan hava durumuna kadar tüm merak edilen gündem gelişmeleri sizlere aktarılacak.

Haberin Devamı

20:00’da “Avlu” adlı dizinin sezon finaline giriş yapılıyor. Yerli dizinin bu son bölümünü izlerken heyecan ve aksiyon dolu bir akşam geçirebileceksiniz. 00:15’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Hemen ardından 01:45’de “Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi” adlı sahur programı yayın akışına geçecek. 03:40’da ise “Güzel Köylü” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak.

Haberin Devamı